vrijdag 5 augustus 2011

All work and no play

Zoals je vast wel hebt gezien zijn de updates de laatste weken een beetje minder geworden. Sorry lieve bezoekers, maar dit heeft een reden! Mijn scriptie deadline is echt heel dichtbij, like, nog anderhalve week te gaan en ik doe momenteel niks anders dan stressen en werken daar aan. Terwijl ik toch veel liever aan mijn blog zit te werken. Maar het is nu even niet anders, half augustus moet de scriptie ingeleverd zijn en ik hoop dat zo goed mogelijk af te ronden. Ik doe mijn best te blijven updaten, maar ik hoop dat jullie het kunnen begrijpen als er een dag niks of weinig op de site staat. Het is maar tijdelijk, gelukkig.


Het leek me even handig om jullie daarover te informeren. Maar don't worry, zodra ik mijn handen vrij heb, is er genoeg tijd om leuke posts te maken en ik heb al een aantal winacties (het is even geleden, maar hey, ik was dus mega-druk!) in gedachten. Reden genoeg dus, om Influence in de gaten te houden :-)

En ook weer even een momentje om jullie te bedanken voor het brengen van bezoekjes aan mijn site en het reageren op mijn artikelen. Ik lees alles en ik waardeer elke reactie! Dank jullie wel!!!Heel veel liefs,

Roos

5 opmerkingen:

 1. succes nog met de laatste loodjes!
  groetjes Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Onwijs veel succes deze laatste anderhalve week! You're almost there ;-D!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dank jullie wel! Ontzettend lief :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Succes! De laatste loodjes zijn misschien wel het zwaarst, maar als je er straks op terug kijkt misschien ook wel het leukst, had ik in ieder geval!

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...