zaterdag 6 augustus 2011

Collistar Carisma Autumn 2011

Het is officieel nog steeds zomer, maar ik verlang stiekem toch al een beetje naar het najaar. Want dat betekent nieuwe collecties! Een nieuwe garderobe, maar ook nieuwe make-up collecties. De najaarscollectie van Collistar is om te watertanden. Twee woorden: playfull en colourfull!

Dit najaar brengt het Italiaanse Collistar twee fijne limited edition palettes uit. Een heel ensemble aan make-up voor het hele gezicht in één doosje. Handig voor in je nieuwe stijlvolle handtas, for sure. Er zijn twee kleuren palettes: de palette Trendy met koele ondertonen zoals roze en hip paars en de palette Chic met warme ondertonen als goud en antraciet.


De palettes kosten €42 per stuk en zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas.

Trend voor komend najaar: groen. It's everywhere, baby! Van de nagels tot de ogen. Groen mag gezien worden. Dit heel mooie lakje van Collistar is een mooie optie: Green lame, €13,90.
Het lakje is ook verkrijgbaar in de kleuren Pomgrenate, Blue Lame en Graphite.

Het leuke aan een merk als Collistar vind ik dat het Italiaanse cosmeticamerk elke keer met een speciaal product komt dat je doet verrassen. Jaren geleden maakte ik al kennis met hun mooie glitter eyeliners in heel veel kleuren. In deze collectie hebben ze een nieuw wapen: het duo glitter oogpotlood. In de combo: goud -zilver en zwart-zilver. Hoe gaaf is dat? Ik heb mijn oog laten vallen op het goud-zilver potloodje, €14,95. Zijn het geen beauties?De lipsticks hebben een heel mooie verpakking. Een chique omhulsel en funky kleuren. Mijn favoriet is deze dieproze kleur Rosetto Design in #16 Cognac. Funky kleur is Rosetto Design in #17 in Violet. Knalpaars! Durf jij 'm op? De lipsticks zijn ook verkrijgbaar in de kleuren #15 Pomegranate en #18 Amaretto. Ze kosten €23,90 per stuk.


Collistar Carisma is vanaf augustus bij o.a. Parfumerie Douglas en de grotere luxe parfumerieën te koop.


Wat vinden jullie van de collectie?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...