zondag 28 augustus 2011

Pretty Little Liars


Ik blogde al eerder over Pretty Little Liars, een serie die bij helaas nog niet op de buis is verschenen, maar in Amerika al een grote hit is. De serie draait om de bijzondere vriendschap van vijf vriendinnen in het idyllische stadje Rosewood. Wanneer vriendin Allison wordt vermoord krijgen de vriendinnen het moeilijk. Niet alleen moeten ze omgaan met het verlies van hun vriendin maar ze moeten ook zien te achterhalen wie het heeft gedaan. En niet zonder gevolgen, want er is een zeker persoon die het op de meiden heeft gemunt. De vraag is alleen wie? En zijn de levens van de meiden wel veilig?


De serie is net als Gossip Girl, gebaseerd op een boekenserie die is geschreven door Sara Shepard. Voor wie graag liever de boeken leest, de Nederlandse vertaling is verkrijgbaar bij Bol.com.


Ik ben helemaal verslaafd aan deze serie. Nu ik even de tijd heb om te kijken zit ik aan de buis gekluisterd (figuurlijk dan; want wie kijkt er tegenwoordig nog series via een tv?) Drama, verraad en leugens - je zult je niet snel vervelen met deze serie.
Pretty Little Liars is zeker een aanrader voor wie houdt van spannende series met een vrouwelijke insteek.

Van welke serie(s) kunnen jullie geen genoeg krijgen?

2 opmerkingen:

 1. ik moet die toch maar eens beginnen te kijken XD

  BeantwoordenVerwijderen
 2. JA! Dit is zo'n heerlijke serie he! Ik had een paar jaar terug bij CosmoGirl een pocketboekje gekregen met een gedeelte van het eerste boek. Wat dan weer de eerste aflevering was van de serie. Ik kijk het al vanaf het begin en kan elke week niet wachten om het te downloaden.

  Voor de mensen die het graag willen downloaden heb ik een goede site met allerlei series. Je moet wel UTorrent hebben gedownload.

  www.eztv.it
  Dan moet je even naar Showlist gaan en in de lijst de serie opzoeken.

  XXX

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...