maandag 29 oktober 2012

zondag 28 oktober 2012

Sunday's Pick


Wat gaat het weekend toch snel! Dit weekend werd ik overvallen door nostalgie. Het najaar is dé tijd om wandelingen te maken door het bos (hallo zuurstof!) en vandaag had ik zin in een ouderwetse marathon met één van de series waar ik vroeger gek op was.

zaterdag 27 oktober 2012

The Devil is back!


Exciting news! Lauren Weisberger, auteur van de bestseller The Devil Wears Prada is bezig aan een vervolg op het boek. In haar eerste boek krijgt Andy de baan waar 'miljoenen meisjes een moord voor zouden doen': ze werkt als assistent voor de veeleisende Miranda Priestly, hoofdredacteur van modebijbel Runway én boss from hell. Een jaar waarin Andy zich uit d'r naad werkt voor haar demonische baas. 

In het tweede boek Revenge Wears Prada wat nu in de maak is, spoelen we door, naar acht jaar verder. Andy is inmiddels redacteur bij hét meest populaire bruidstijdschrift The Plunge en werkt daar samen met haar voormalig collega Emily (inmiddels Andy's BFF). Terwijl ze haar eigen bruiloft plant, wordt ze nog steeds achtervolgd door haar verleden met Miranda. Maar...de tijdschriftwereld is klein, dus wie zegt dat Andy voorgoed van haar af is?
 
Actrice Meryl Streep (die in de huid van de meedogeloze Mirandy Priestly) staat in elk geval weer te trappelen om opnieuw the bitch uit te hangen in deel 2.

Ik ben in elk geval reuze benieuwd! Het eerste boek heb ik gelezen (de afloop is velen malen minder rooskleurig dan de film) en ik ben ook zeker benieuwd naar het tweede deel!

Wat vinden jullie, moet deel 2 ook worden verfilmd?

maandag 22 oktober 2012

Tip: The Perks of Being a Wallflower



Als tiener is het lastig om je staande te houden in een omgeving met mensen die het liefst graag op de voorgrond treden en vooral populair willen zijn. Charlie (Logan Lerman) weet daar alles van. Hij leeft een teruggetrokken bestaan en heeft wat moeite met het leggen van sociale contacten. Dan raakt hij bevriend met twee oudere schoolgenoten die hem laten zien dat je ook als 'outsider' genoeg plezier kunt maken. En dat 'anders zijn' niet per definitie een probleem hoeft te zijn. 

Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar deze film. Hoofdrollen worden o.a. vertolkt door actrice Emma Watson, die telkens weer verrassende rollen uitkiest. De film bevat alle herkenbare onderdelen in het leven: het maken van vrienden, seks, drugs, relaties en de toekomst. 

The Perks of Being a Wallflower draait vanaf 25 oktober in de Nederlandse bioscopen.


zondag 21 oktober 2012

Fall Wardrobe


De fashionshows van het najaar zijn net allemaal geweest en je ziet de meest gave outfits langskomen. Stiekem ben ik wel een fan van herfst/winter fashion, juist omdat je meer kunt uitpakken, zoals bijvoorbeeld met laagjes of accessoires.

zaterdag 20 oktober 2012

Those winterblues


Hoewel het echte herfstweer nog even op zich laat wachten door de zachte temperatuur, ben ik wel geraakt door de 'winterblues'. Weet niet precies wat het is, want de dag begon goed. Maar vandaag is het dan zo'n dag. Een onbestemd gevoel waar ik mijn vinger niet goed op kan leggen. Zo'n typische dag dat je gewoon niet weet waarom je zo'n off day hebt. Godzijdank overkomt het mij niet vaak, dus mijn remedie? Mij omringen met dingen die ik liefheb of dingen doen waar ik op dat moment behoefte aan heb. Ook al is dat dan de hele dag binnen zitten en series kijken. Ook al is het mijn make up stash reorganiseren of mijn kledingkast sorteren op kleur.

Want écht iets moeten, dat werkt dan niet bij mij. Maar na regen komt zonneschijn en ik weet zeker: aan het einde van de dag voel ik mij altijd weer wat beter. Lesson learned: soms moet je even naar jezelf luisteren om te bepalen wat het is dat JIJ nodig hebt.

Wat zijn jullie tips voor een off day?

donderdag 18 oktober 2012

Words of Wisdom


Inspiratie: home is where the heart is


Over ruim een maand is het zover: dan verhuis ik naar Amsterdam! Druk de Ikea gids aan het doorspitten dus. Maar ik vond ook fijne inspiratie en DIY's online. Kijk je mee?

dinsdag 16 oktober 2012

Trend: Foxy


Na vogeltjes, uiltjes en zelfs Mickey Mouse is het nu de beurt aan het vosje! Gespot bij o.a. fashionblogger Chiara Ferragni (foto) die een trui draagt van Burberry, maar ook bij mainstream merken is het vosje gesignaleerd!

maandag 15 oktober 2012

Preview: inspiratie

 

Echt mooi... met HEMA Beauty
Als het aankomt op winkels van Hollandse bodem ben ik al jaren een groot fan van de HEMA. Een fijne winkel voor spulletjes in huis tot ondergoed tot kaarsen en ook voor beauty! HEMA verkoopt jaren beauty, dat is op zich niks nieuws, maar sinds vorige week is het assortiment flink uitgebreid! En dat is nog niet alles, want HEMA heeft twee heuse Beauty Shops geopend waar klanten advies kunnen krijgen over make-up en cosmetica en worden bijgepraat over de laatste trends en de beste technieken. Wat cool! Er zijn twee shops geopend: één in Amsterdam (Kalverstraat) en eentje in Haarlem (Barteljorisstraat). Ter ere van de Beauty Shops is er ook een speciale collectie ontwikkeld: HEMA Beauty Collectie, die varieert van kwasten tot lipgloss. De collectie is sinds deze week verkrijgbaar in beide HEMA Beauty shops en alle filialen van de HEMA in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Persoonlijk vind ik het superleuk dat een winkel als HEMA zijn klanten extra service wilt bieden en daar speciaal een shop voor inricht. Ik hoop dan ook dat er gauw eentje naar Utrecht komt! 

zondag 14 oktober 2012

Inspiratie: Autumn Food


Tijdens de koude winterdagen is niets fijner dan met z'n allen lekker lang na te tafelen of om zelf in de keuken te duiken. Van de volgende gerechtjes kreeg ik niet alleen lekkere trek maar ook heel veel inspiratie. Kijken jullie mee?

zaterdag 13 oktober 2012

A Little Bit Of Joy


Terwijl buiten de blaadjes van de bomen vallen, probeer ik uit alle macht om niet ziek te worden. Best een opgave, want mijn energieniveau is ver gezakt en ik heb inmiddels een family size pack zakdoekjes en kilo's aan fruit en vitaminepillen aangeschaft. Maar het geeft me ook de kans om lekker op de bank een boek te lezen, afleveringen van New Girl, Revenge, Gossip Girl én Grey's Anatomy te kijken.

NOTD: Essie Recessionista


Essie's nieuwe collectie Stylenomics lijkt direct vanaf de catwalk te komen. Zo ook deze kleur, Recessionista, dé bordeaux/wijnrode die zowel in fashion als in beauty de boventoon voert qua trends.

maandag 8 oktober 2012

zaterdag 6 oktober 2012

In de hersftmodus


De herfst is één van mijn favoriete seizoenen. Niet omdat ik per se dol ben op de naderende kou en de eindeloze regenbuien maar omdat er zoveel mooie kleuren op straat zijn te vinden, zoals deze prachtige verkleurde bomen. Dit weekend heb ik op een feestje na besloten lekker binnen te cocoonen met thee, koekjes en de volgende dingen...

vrijdag 5 oktober 2012

Afterparty | Mijn verjaardagscadeautjes


Wat gaat de tijd toch snel! Voor dat ik het wist was het zover: mijn verjaardag. Op 25 september blies ik 24 kaarsjes uit. Even tijd om stil te staan bij dat moment en na te genieten en jullie laten zien wat ik van familie, vrienden en collega's heb gekregen!

dinsdag 2 oktober 2012

La Vie Est Belle | Lancôme


Het Franse cosmeticahuis Lancôme introduceerde begin september hun nieuwste geur La Vie Est Belle. Een heerlijke naam - het betekent: het leven is mooi - voor een heerlijke geur. Voorzien van een elegante flacon is deze geur hard op weg een klassieker te worden. Veroverd het straks ook jouw hart?

maandag 1 oktober 2012

On my way home


Dit najaar zijn er zo veel leuke trends, ik kan amper kiezen! Wat ik vooral leuk vind is het mixen van materialen: leer met wol, kasjmier met satijn, katoen met suéde, I love it! Bovenstaande items heb ik voor het gemak van de Mango webshop naar huis geklikt, in afwachting tot de postbode dit zalige pakketje komt brengen!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...