zaterdag 27 oktober 2012

The Devil is back!


Exciting news! Lauren Weisberger, auteur van de bestseller The Devil Wears Prada is bezig aan een vervolg op het boek. In haar eerste boek krijgt Andy de baan waar 'miljoenen meisjes een moord voor zouden doen': ze werkt als assistent voor de veeleisende Miranda Priestly, hoofdredacteur van modebijbel Runway én boss from hell. Een jaar waarin Andy zich uit d'r naad werkt voor haar demonische baas. 

In het tweede boek Revenge Wears Prada wat nu in de maak is, spoelen we door, naar acht jaar verder. Andy is inmiddels redacteur bij hét meest populaire bruidstijdschrift The Plunge en werkt daar samen met haar voormalig collega Emily (inmiddels Andy's BFF). Terwijl ze haar eigen bruiloft plant, wordt ze nog steeds achtervolgd door haar verleden met Miranda. Maar...de tijdschriftwereld is klein, dus wie zegt dat Andy voorgoed van haar af is?
 
Actrice Meryl Streep (die in de huid van de meedogeloze Mirandy Priestly) staat in elk geval weer te trappelen om opnieuw the bitch uit te hangen in deel 2.

Ik ben in elk geval reuze benieuwd! Het eerste boek heb ik gelezen (de afloop is velen malen minder rooskleurig dan de film) en ik ben ook zeker benieuwd naar het tweede deel!

Wat vinden jullie, moet deel 2 ook worden verfilmd?

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...