maandag 15 oktober 2012

Preview: inspiratie

 

Echt mooi... met HEMA Beauty
Als het aankomt op winkels van Hollandse bodem ben ik al jaren een groot fan van de HEMA. Een fijne winkel voor spulletjes in huis tot ondergoed tot kaarsen en ook voor beauty! HEMA verkoopt jaren beauty, dat is op zich niks nieuws, maar sinds vorige week is het assortiment flink uitgebreid! En dat is nog niet alles, want HEMA heeft twee heuse Beauty Shops geopend waar klanten advies kunnen krijgen over make-up en cosmetica en worden bijgepraat over de laatste trends en de beste technieken. Wat cool! Er zijn twee shops geopend: één in Amsterdam (Kalverstraat) en eentje in Haarlem (Barteljorisstraat). Ter ere van de Beauty Shops is er ook een speciale collectie ontwikkeld: HEMA Beauty Collectie, die varieert van kwasten tot lipgloss. De collectie is sinds deze week verkrijgbaar in beide HEMA Beauty shops en alle filialen van de HEMA in Nederland, België, Luxemburg, Duitsland en Frankrijk. Persoonlijk vind ik het superleuk dat een winkel als HEMA zijn klanten extra service wilt bieden en daar speciaal een shop voor inricht. Ik hoop dan ook dat er gauw eentje naar Utrecht komt! Gentlemen prefer blondes M.A.C. Collection Marilyn Monroe

Zo zwoel als ze ooit was, zo verleidelijk is deze collectie. MAC Cosmetics brengt een ode aan het filmicoon met een op Marilyn geïnspireerde collectie, bestaande uit verleidelijk rode lipsticks, hoogglanzende Dazzleglass, False Lashes Extreme Black en oogschaduws in metallic en diamantkleuren, want Diamonds zijn natuurlijk A Girl's Best Friend. De gehele collectie ligt vanaf begin oktober in de MAC winkel en hij is limited edition dus hurray!


Voor rainy days: de vernieuwde OKE by me!
Regenachtige dag? Breng dan eens een bezoekje aan de vernieuwde site en webshop van OKE by me! In deze shop kun je leuke shirts kopen met beroemde en/of unieke quotes kopen, altijd naar de laatste trends. Nieuwsgierig? Check de webshop hier!


And he's back!De nieuwe James Bond film Skyfall verschijnt 31 oktober in de bioscopen en daaraan voorafgaand introduceert OPI een supermooie nagellakcollectie, die tevens de naam Skyfall draagt. Speciaal voor alle Bondgirls in spé zijn er nu 12 gevaarlijk mooie kleuren. Ik werd verliefd op de aanblik van deze lakjes! Vooral Golden Eye en de glitter topcoat The Living Daylights staan zeer hoog op mijn wishlist. Bijzonder aan deze collectie is de bladgouden 18 karaats topcoat nagellak The Man With The Golden Gun. De Skyfall lakjes kosten €12,95 per stuk en de The Man With The Golden Gun topcoat kost €39,95. De lakjes zijn eind oktober te koop.

Fijne week!

3 opmerkingen:

  1. Altijd weer hebberig van de nieuwste OPI collectie!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Hema beauty shops vind ik geweldig!! :)

    En ik ga zeker een paar nagellakjes scoren van de OPI Skyfall collectie!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...