donderdag 18 oktober 2012

Inspiratie: home is where the heart is


Over ruim een maand is het zover: dan verhuis ik naar Amsterdam! Druk de Ikea gids aan het doorspitten dus. Maar ik vond ook fijne inspiratie en DIY's online. Kijk je mee?


Deze DIY vond ik echt super leuk! Maak je 'gewone' borden persoonlijk door er woorden op te schrijven die jou inspireren. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een mooie quote. Er zijn speciale porselein-pennen (jaja, geen grap!) te koop. Met deze speciale pen schrijf je op het bord en vervolgens zet je het bord in de oven (175 graden Celcius) voor 30 minuten. En voila, het is permanent! Hetzelfde kun je natuurlijk ook gewoon doen met kopjes.Wie zegt dat een kastje eentonig moet zijn? Open een lade (of een deur) en er wacht je een vrolijk roze verrassing!Hoe herkenbaar: geen ruimte hebben voor een kast. Zeker als je verhuist naar een kleinere woonruimte kun je je soms echt afvragen welk plekje nu bestemd is voor je mooie kleding.
Mooie oplossing dit: de no-closet-closet. Daarnaast geeft het rek ook een beetje dat 'shopping' gevoel alsof je elke dag weer een nieuw setje mag uitkiezen. 
Ruimtegebrek? Doe er je voordeel mee :-)

Waar halen jullie inspiratie uit? 

All pictures via.

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...