zaterdag 31 juli 2010

Monki business!


Zoals al eerder bekend opent fashion winkel Monki haar deuren in Nederland.
Maar nu is er eindelijk een datum bekend! Op donderdag 26 augustus is er een feestelijke opening in hun allereerste filiaal in de Kalverstraat, in Amsterdam.
Net als H&M is Monki een Zweeds concern, en heeft H&M bovendien een groot aandeel in Monki. Zo participeert het bedrijf sinds 2008 al in de Monki business.

Volgens modevakblad Textilia verkoopt Monki hippe kleding die een mix is van Japanse streetwear en cleane Scandinavische mode.


Save the date dus! Ik ben intussen al ontzettend benieuwd en ik ben zeker van plan om een kijkje te gaan nemen. Kom jij ook?

vrijdag 30 juli 2010

Asos Magazine featuring Olivia Palermo

Olivia Palermo deelt haar fashion geheimen en haar kledingkast met de fall issue van ASOS magazine. Hebben, hebben, hebben. Wie gaat er naar London (of andere Engelse omstreken) en kan er eentje mee terug brengen? Me want!!!

donderdag 29 juli 2010

Schoenen trends Fall 2010

Click on the picture to enlarge. Courtesy of PRShots. All rights reserved.


Zoals beloofd een artikel over de najaarstrends op het gebied van schoenen. Als sales person worden wij uitgebreid ingelicht en ook op de catwalks kunnen we de trends voorzien voor komend najaar. Benieuwd wat jij aan kan gaan trekken later dit jaar?

Veter boots
Dit najaar is de grote favoriet wel de lace boot ook wel het veterlaarsje. Denk aan: hoge hak, leer of suède en een smalle leest ingesnoerd door een stel mooie veters. Heb jij smalle voetjes of droom je daarvan? Door dit model lijken je voeten slanker.
Je combineert 'm met een (hoge) taillerok of een mooie skinny jeans die je erin stopt of erover heen laat vallen. Is de hak te hoog voor je? Ga dan op zoek naar een lager gehakt schoentje met veters. Tip: om pijn op je voorvoet te voorkomen leg je een (gel) kussentje voorin de schoen. Je kunt ze kopen bij vrijwel alle schoenenzaken en bij drogisterijen, zoals bijvoorbeeld Scholl Partyfeet. Succes verzekerd!

(Hoge) suède laars
De suède laars is tevens een schoen die we dit najaar veel terug gaan zien. Op de catwalk is hij al gesignaleerd bij Michael Kors en vele andere designers. Opvallend detail: bij deze show zagen we een beenwarmer/sok boven de suede laars uitpiepen. Dit detail is ook al gespot bij de laarzen van Tommy Hilfiger. Deze heeft een paar marine blauwe suède laarzen in de najaarscollectie waarin de sok al is vastgenaaid. Heerlijk warm en erg fashionable. De blauwe laarzen zijn respectievelijk verkrijgbaar bij van Dalen en kosten €229. Even doorsparen dus.
Maar ook de 'normale' suede laars doet het goed. Kleuren van dit najaar zijn aardetinten en kleuren als grijs en donkerblauw. Tip: suede is geen moeilijk materiaal in tegenstelling tot wat veel mensen denken. De kunst is alleen dat je ze heel goed moet onderhouden. Regen en vuil maken de stof kwetsbaar. Om ze langer mooi te houden kun je ze het beste insprayen met een kleurloze spray zoals bijvoorbeeld Nano Pro van Connoli. Spray ze in voordat je ze gaat dragen en daarna na ongeveer 7 keer dragen. Mocht het veel regenen spray dan iets vaker. De kleurloze spray zorgt ervoor de het vocht het materiaal niet aantast en het vuil er makkelijk af kan worden geveegd en zich niet kan hechten aan de vezels.

Het enkellaarsje
Terug van weggeweest. Het enkellaarsje. Zagen we dit voorjaar cowboy-achtige enkellaarsjes, voor het najaar zijn de laarsjes klassieker. De meeste uitvoeringen komen in leer al zijn er ook suede enkellaarsjes te verkrijgen. Het enkellaarsje kun je combineren met een broek maar kan ook prima onder een rokje. Kies je voor een enkellaarsje van zacht leer vergeet dan niet 'm te onderhouden met een spray speciaal voor zacht leer.

Ballerina's
Van de zomer naar het najaar, ook ballerina's kunnen we door het seizoen heen dragen.
Flatjes zijn de meest lastige schoenen om te kopen? Waarom? Ze zitten meestal te strak als je ze gaat passen omdat deze schoen van allemaal het eerst uitgelopen moet worden. Veel mensen kopen ballerina's te groot omdat ze bij het passen het strakke materiaal pijnlijk vinden. Daarna komen ze erachter dat als ze eenmaal zijn gekocht en uitgelopen ze weer te groot worden en soms schoppen ze 'm zelfs per ongeluk uit.
Let dus goed op als je ballerina's koopt. De meeste ballerina's worden gemaakt van leer en een paar van suede. Denk eraan dat zacht leer sneller uitloopt dan 'gewoon leer'. Dit kun je ook voelen, dit leer is veel buigzamer.
Tip om uitschoppen te voorkomen? Let op de lengte bij het passen. Je teen mag niet geplet worden aan de voorkant anders is hij zeker te klein. Let wel: de bovenkant is iets anders dan de voorkant. Ballerina's lopen snel uit. Belangrijkste is dat je de juiste lengte te pakken hebt. Laat je in de winkel adviseren.
En dan de zool. Vaak is deze erg dun en heb je het gevoel dat je op de grond loopt. Vreemd maar waar. Om te voorkomen dat je last krijgt kun je een ViVa zooltje t.w.v. €21,50 in de schoen leggen. Dit is een soort voorgevormde zool (geen steunzool) die je voetstappen dempen als je loopt.
Wil je geen geld aan spenderen? Kies dan voor een ballerina met een sterke, dikke zool.

De 'herenschoen'
Na de boyfriend jeans gaat de inspiratie op de kast van je man verder. Komend najaar zien we de nette herenschoen zoals we 'm kennen speciaal in damesuitvoering. Je kunt kiezen voor een model in leer of suede. Houd je niet van standaard? Er zijn ook 'herenschoenen' verkrijgbaar van metallic leer. Stoer en toch vrouwelijk! Behandel metallic leer wel altijd met een metallic spray.

Mijn oog is al gevallen op een paar mooie, hoog gehakte veter boots!
Wat is jouw favoriete trend voor het najaar?

woensdag 28 juli 2010

Geshopt!






click on the photos to enlarge.

Purple heels by Van Dalen
Topcoat, basecoat, catrice nail laquer by Catrice
Dayplanner by Moleskine
Shades by H&M


Vorige week heb ik wat nieuwe dingen geshopt waarvan ik nog niet de tijd had gehad om ze met jullie te delen. Ik heb al een supermooie zonnebril van Michael Kors, alleen die is op sterkte en aangezien ik nu lenzen draag gaat dat een tikje lastig. Mijn droom was dus een aviator Rayban pilotenbril, maar omdat ik mijn centjes opspaar voor mijn vakantie naar Italië zijn het de pilotenbril(len) van H&M geworden. Ook fijn! Ik heb ze gekocht in twee kleuren en ik kan nu al niet meer zonder. De blauw-grijze bril is perfect voor bij jeans en donker gekleurde kleding. De lichte bril is helemaal zonnig en draag ik het liefst bij nude en roze kleding. Stiekem is die laatste mijn favoriet!
Ook heb ik zoals elk jaar een nieuwe agenda nodig. Ik had al veel goede verhalen gehoord over de Moleskine agenda. Deze agenda is een notitieblok en agenda in één. Er zijn drie dingen die ik erg belangrijk vind aan een agenda: 1. het moet een weekoverzicht hebben. 2. er moet ruimte zijn voor notities. 3. het moet niet te klein zijn, anders kan ik 'm nooit meer vinden in mijn tas.
Moleskine voldeed aan al mijn verwachtingen en zelfs beter! Er zitten veel handigheidjes in zoals een wereldkaart, een adresboek en een internationale feestdagen kalender. Ook handig: het adresboek is uitneembaar zodat hij gewoon weer bij de agenda van het jaar erop gestopt kan worden. Ik ben er nu al dol op. Ik ben hem niet zomaar kwijt in mijn tas en ik vind 'm heel chic. Perfect voor tijdens m'n stage.

Ben je nog op zoek naar een leuke zomerse nagellak voor op je tenen? Dan is de limited edition Catrice Nail Laquer echt wat voor jou! Ik heb de laatste tijd een nagellak tic. Op andere beautyblogs heb ik al veel goede reviews van Catrice' Nail Laquer gelezen.
De collectie bestaat uit maar liefst 32 (!) kleuren en ze zijn te koop bij Kruidvat. Ik heb 240 Sold Out Forever, waarvan wordt gezegd dat hij bijna een kopie is van de kleur Jade van Chanel. Het is een mint groen kleurige nagellak, die heel populair is en zijn naam eer aan doet. Hij is namelijk heel moeilijk te verkrijgen. De andere kleur die ik heb gekocht is 050 The pinker the better. Dit is een hele mooie roze-paarse kleur met een subtiele metallic glans.
De lakjes zijn een lust voor het oog en daarnaast ook eens lekker goedkoop. €2,50 per lakje. Ik heb er gelijk ook een topcoat en een basecoat van Catrice bij gekocht.
Helaas merk ik toch echt wel een enorm kwaliteitsverschil als je het bijvoorbeeld vergelijkt met Essie of OPI. Deze nagellak is niet bestand tegen een stootje, ook al heb ik topcoat en basecoat gebruikt. Momenteel draag ik 050 The pinker the better en na twee dagen werken zijn er al heel wat stukjes van de nagellak af. Jammer. Nu doe ik niet heel zwaar werk, behalve dan met schoenendozen sjouwen, dus dat is een beetje een domper. Toch vind ik het qua prijs dat het wel een goede kwaliteit heeft. Je kunt immers niet verwachten van een goedkopere nagellak om perfect te blijven zitten.
De kleur Sold Out Forever gaat op mijn teennagels voor een zomerse look. Toch kan ik de lakjes wel aanbevelen, je zult wel tijdig bij moeten lakken maar ze zijn lekker geprijsd en makkelijk in gebruik. De lakjes zijn voorzien van een breed kwastje waardoor het lekker makkelijk smeert.

Tot slot: mijn nieuwe paarse heels! Al een hele tijd op mijn wishlist en nu eindelijk in bezit. Naast mijn studie verdien ik een zakcentje bij één van de grootste schoenenzaken van Nederland. En dat heeft zo z'n benefits. Zo kun je als personeelslid gebruikmaken van een fikse korting op schoenen (voor jezelf, niet voor anderen, maten worden altijd gecontroleerd).
Ik heb dit paar al in zwart en ze zijn zo goed bevallen dat ik nog een paar moest hebben.
Langzaam komt de nieuwe collectie binnen en die is super goed! Er komt gauw een artikel met najaar schoenen trends en tips voor de jacht naar mooie schoenen!
De pumps zijn een combinatie van suede en zacht leer, die ik erg mooi vind. Die ga ik dus veel dragen deze zomer!

Wat staat er op jouw wishlist?


maandag 26 juli 2010

Preview: Gossip Girl by OPI nagellak!


OMG. This just in! Schreef ik eerder al dat Gossip Girl een eigen kledinglijn heeft bij Miss Selfridge, nu komt er ook een limited edition Gossip Girl nagellak lijn! Geproduceerd door niemand minder dan OPI, één van de beste nagellak merken ter wereld. Hot news dus!
De kleurtjes zijn opvallend. Zilver, blauw en groen met op het eerste gezicht heel veel shimmer.
De lijn heet Nicole by OPI en is geïnspireerd op de characters van Gossip Girl. Mocht je je afvragen waarom het Nicole by OPI heet, het is geen persoon die erachter zit. Volgens OPI staat (de naam) Nicole voor jonge individualisten die hun stempel op de community drukken met hun eigen stijl en smaak.

Lucky American fans kunnen de lakjes al aanschaffen voor $8 bij Target. Ga jij dus deze zomer naar Amerika? Zet dan linea recta koers naar Target want daar zijn ze vanaf nu verkrijgbaar!

Overigens is het nog niet bekend wanneer de lakjes op de Nederlandse markt komen.
Als nagellak en Gossip Girl fan blijf ik met smart afwachten...

Keep you posted!


Bron: Teenvogue

Getest: TBS Seaweed Mattifying Daycream

Onlangs kreeg ik een heel fijn product om te testen. De seaweed mattifying daycream van The Body Shop. Zoals al eerder gezegd, ik houd echt van de producten van de The Bodyshop. Meestal ruiken de producten heerlijk en worden ze doorgaans eerlijk geproduceerd. Daarnaast zijn ze gemaakt van de lekkerste natuurlijk ingrediënten en worden ze gelukkig niet op dieren getest.
Reden temeer om deze créme te testen!

Wat beloofd het?
De dagcrème is beloofd het glimmen van je huid tegen te gaan. We hebben allemaal onze beautyproblemen en ik dus ook. Glimmen van mijn huid is daar één van. Met name mijn T-zone. Dit product beloofd je huid egaler te maken en het glimmen tegen te gaan, zonder je huid uit te drogen. Resultaat: een zachte, gehydrateerde huid vrij van glimmen.

Wat zit erin?
De créme bevat (naast tal van andere ingrediënten) zoals vermeld zeewier, aloë vera en vitamine E. De stof glycerin zorgt voor een optimale hydratatie van de huid.

En?
Eerste indruk? Ik vind de crème erg goed. Hij ruikt lekker, een soort van aloë vera créme achtig luchtje. Eerlijk is eerlijk, niet al het glimmen van mijn huid is verdwenen maar wel bijna alles. Mijn neus glimt nog steeds een klein beetje maar het is wel aanzienlijk minder dan voorheen. Tegelijkertijd voelt mijn huid niet strak en trekkerig aan, maar zacht en soepel. Tevens beschouw ik het ook een goede basis voor mijn make-up. Hierdoor kan ik beter een primer en foundation aanbrengen dan wanneer mijn huid erg glimt, waardoor de make-up beter op zijn plek blijft zitten.

Eindoordeel?
Ik geef dit product een 7. Hij doet in elk geval wat hij beloofd, wel jammer dat mijn neus niet helemaal glim vrij is. De geur is lekker, de substantie smeert goed en royaal. Mijn huid is voorzien van hydratatie en droogt inderdaad niet uit.

The Bodyshop Seaweed Mattifying Daycream kost ongeveer €15 voor 50 ml.

Edit: hij is nog goedkoper als je de Love card aanschaft t.w.v. 10 euro. Je krijgt dan standaard korting op alle TBS spullen en je mag gratis wat uitzoeken in de maand van je verjaardag!

zondag 25 juli 2010

Gossip Girl @ Miss Selfridge



Zoals ik al eens eerder schreef ben ik gek op Gossip Girl. Ik ben de ultieme die-hard fan. En de fashion in de serie vormt een grote inspiratiebron voor mij. Voornamelijk de stijl van Blair en Serena vind ik helemaal te gek. En nu is er ook sinds een tijdje een kledinglijn te verkrijgen geïnspireerd op de vrouwelijke personages in de serie. Bij het Britse kledingmerk Miss Selfridge kun je nu jurkjes kopen die helemaal in de stijl zijn van Jenny, Vanessa, Blair en Serena.
De jurkjes van Serena voeren een sexy boventoon, de jurkjes van Blair zijn lief en meisjesachtig. De jurkjes in de stijl van Vanessa zijn streetwise chic en die van Jenny zijn enorm creatief. De prijzen beginnen bij 39 pond, omgerekend zo'n €44.


Wat vind jij van de collectie? Mijn voorkeur gaat uit naar de sexy bodycon dress van Serena.

vrijdag 23 juli 2010

Unieke zonnebrillen online


Click on the picture to enlarge.

Zoek je nog een mooie zonnebril met een vintage touch of een designer uitstraling? Maar wil je geen vermogen kwijt zijn? Neem dan eens een kijkje op de site van The Honey Room.
Voor de meesten betaal je nog geen 20 dollar (exclusief verzendkosten) en je bent een mooie vintage of designer inspired zonnebril rijker. Van oversized tot de piloten bril. The Honey Room heeft ontzettend veel keuze. Mijn favoriet op het moment is de piloten (aviator) bril.
Maar ook de designer inspired Alexander Wang Cat bril vind ik ontzettend leuk! Het viel me op dat de prijzen relatief laag liggen en dat de meeste zonnebrillen bijna echt lijken op de designerbrillen. Een musthave voor elke fashionista dus! Welke zonnebril spreekt jou het meeste aan?


donderdag 22 juli 2010

Nieuwe webshop in aantocht!


Nog even en dan gaat er weer een nieuwe webshop online! Vandaag kreeg ik een mailtje met daarin een exclusieve preview link naar deze webshop. Je kunt helaas nog niks bestellen, vanwege technische redenen. Maar toch reden genoeg om even een kijkje te nemen!
De tassen zijn erg budget, dus altijd leuk voor erbij en zeker handig als je 'ns wat minder geld te besteden hebt maar toch een mooie tas wil. Ik heb mijn oog al laten vallen op de Biracci Coffee Bag, check 'm hier.
De prijzen liggen tussen de €10 en €55. En wel zo makkelijk: je kunt betalen via iDeal of PayPal. Bestel je voor 13:00 dan is wordt je pakketje de volgende dag thuisbezorgd door TNT Post.

Welke tas vind jij het mooist?

woensdag 21 juli 2010

The Body Shop najaars make-up collectie!


Click on the image to enlarge. All pictures courtesy of PRShots. All rights reserved.

De eerste beelden van de nieuwe Autumn make-up collectie van The Body Shop maken mij ontzettend blij! Ik ben onder de indruk van de nieuwe kleuren en de designs. Vooral de bronzer met herfstblaadjes is ontzettend mooi. Over het algemeen vind ik de make-up van The Body Shop erg fijn. Net als alle producten eigenlijk. Ze hebben veel pigment, zijn niet op dieren getest en verrassend van kleur. Nieuw in deze collectie zijn de gebakken baked eyeshadows.
Ook de lipstains (niet op het plaatje) zijn er in verschillende kleuren. Ik ben blij dat The Body Shop nu ook lipstains in de collectie heeft. Lipstains hebben als voordeel dat ze je lippen niet uitdrogen zoals lipsticks dat soms wel doen, en tegelijkertijd verzorgen ze je lippen en zijn ze voorzien van een smaakvol kleurtje. Ze zijn te verkrijgen in Watermelon, Berry Crush, Papaya Crush en Peach Crush. How cute! De collectie ligt naar verwachting eind augustus, begin september in de winkels. I can't wait!

Wat vind jij van de nieuwe collectie?

Sonny Boy

Nu het zomer is, heb je vast alle tijd om eens een lekker boek te lezen. Hoewel chicklits heerlijk zijn ter vermaak zijn sommige literaire boeken ook zeker de moeite waard.
Ken je het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl al?

Het verhaal
Sonny Boy vertelt het liefdesverhaal van Waldemar Nods en Rika van der Lans. Een liefde die opbloeit tussen twee mensen uit verschillende werelden. Hij komt uit Suriname en is student, zij is een gescheiden moeder met vier kinderen. Toch is de aantrekkingskracht tussen beiden zo groot dat ze een relatie beginnen. Iets wat niet goed valt bij de gemeenschap en al helemaal wanneer blijkt dat Rika zwanger is van haar zwarte vriend. In een wereld vol tegenstrijdigheden, armoede en discriminatie probeert het stel zich staande te houden. Hun grootste trots is hun zoontje Waldy alias Sonny Boy. Ze proberen zo goed als kwaad van het leven te genieten. Dan wordt hun gelukkige bestaan overschaduwd door de uitbraak van de Tweede Wereldoorlog. Ze nemen een risico wanneer ze besluiten joden in huis te nemen. Deze beslissing is niet zonder gevolgen. Zullen ze de oorlog doorstaan en is hun liefde sterk genoeg om alles te overwinnen?

Review:
Ik had al ontzettend veel van dit boek gehoord, maar ik kreeg maar niet de kans om 'm te lezen. Toen ik eenmaal begon met het boek had ik moeite om het weg te leggen. Dit verhaal is waargebeurd en het boek wordt aangevuld door foto's en documentatie die dat ondersteunen en het verhaal sterk en beeldend maken. Je kunt je precies voorstellen hoe het in die tijd moest zijn en hoe de hoofdpersonen zich voelden. Annejet van der Zijl heeft de gave om je als lezer met haar verhaalkunst in het verhaal op te nemen, alsof je er zelf bij bent. Als lezer kun je dan ook niet anders dan meeleven met het jonge gezin. Ik was echt geraakt toen ik dit boek las. Vooral omdat ik me telkens realiseerde dat dit echt gebeurd is.
Toch is het boek niet te zwaar, het eindigt dan weliswaar niet vrolijk, in het boek wordt wel een prachtig levensverhaal vertelt. Juist de verhalen over hoe Waldy opgroeit en Rika's vermogen om lief te hebben voor alles en iedereen om haar heen zorgen ervoor dat het boek prettig weg leest.

Nieuwsgierig geworden naar het boek? Bestel 'm hier via Bol.com

PS. Wist je dat het boek verfilmd wordt? Kijk op www.sonnyboydefilm.nl.
De hoofdrollen worden vertolkt door Ricky Koole (Verborgen Gebreken) als Rika en Sergio Hasselbaink als Waldemar. Kijk hier voor het filmpje wat NU.nl maakte tijdens een bezoek aan de set.

De film zal begin volgend jaar, op 27 januari 2011 verschijnen. Wat vind jij van het boek?

dinsdag 20 juli 2010

Fashion Origami!



Ben jij creatief, DIY, en houd je van mode? Dan is dit echt wat voor jou! Via FredFlare.com kun je fashion origami kopen. Via de aanwijzingen vouw jij je eigen fashionable jurk, rok of zelfs schoenen! Leuk idee voor als het een keer wat minder weer is. Trouwens ook een leuke toevoeging voor je style scrapbook of moodboard! Is weer eens iets anders dan mode ontwerpen tekenen. Voor 12 dollar kun je ze hier verkrijgen. Have fun!

maandag 19 juli 2010

Koh Cosmetics

Ik ben gek op knal kleurtjes en al helemaal in de zomer. Hoewel ik liever make-up wat ingetogener houd, pak ik graag uit met nagellak!
Zo spotte ik tijdens mijn vakantie de nagellakjes van Koh Cosmetics. Dit merk was voorheen alleen maar verkrijgbaar voor nagelstylisten en professionals maar is sinds een tijdje ook verkrijgbaar voor het 'gewone' winkelpubliek. Ik wilde heel graag een turkois, groen kleurtje, heel leuk voor als je een beetje bruin wordt door de zon en 't steekt mooi af, bij bijvoorbeeld een zwarte of witte outfit. Deze kleur heet Jewel en heeft een subtiele shimmer. De lakjes van Koh Cosmetics kosten €14,95. Niet goedkoop dus, maar dan heb je wel wat! De kwaliteit is vergelijkbaar met OPI en Essie al zijn er wel verschillen.
Hij smeert fijn, het eerste laagje geeft eigenlijk al genoeg dekking al doe ik meestal ter bescherming liever twee lakjes. Nadelen: hij droogt minder snel dan Essie, en dus is geduld hierbij een schone zaak. Ook opvallend: ik kreeg een heel mooie houdertje erbij, speciaal voor de lakjes van Koh. Mooi detail maar wel met een reden: de verkoopster wist me te vertellen dat het bedoeld was als beschermhoesje. Want wat blijkt? Als je 'm laat vallen is het potje zo kapot. Niet bestand dus tegen een stootje, wel iets om rekening mee te houden! Toch ben ik er ontzettend blij mee en is het een welkome aanvulling op mijn collectie lakjes!

zondag 18 juli 2010

Congratulation present!

Ik ben super blij, want ik heb de punten voor mijn minor binnen! Daarmee heb ik dus sowieso mijn derde studiejaar HBO gehaald en dat is zeker een beloning waard! En zo geschiedde, ik kreeg van mijn lieve ouders een bedelarmband met bedel!
Ik ben al jaren gek op bedelarmbandjes, normaliter draag ik niet zoveel armbanden maar bedelarmbandjes vind ik vrolijk en bovendien vertelt elke bedel z'n eigen verhaal en het is natuurlijk heel leuk om te krijgen! Ti Sento is een Italiaans (Milaan) sieradenmerk dat al een paar jaar wordt verkocht in Nederland. Er zijn veel sieradenmerken die bedelarmbandjes verkopen maar persoonlijk vind ik die van Ti Sento het leukste.
De bedelarmband en de charms zijn afkomstig van de lijn Charming by Ti Sento.
In deze collectie zijn tientallen charms te verkrijgen, de één nog leuker dan de ander. Ook hebben ze speciaal een graduation charmbracelet gemaakt voor hun Amerikaanse fans. Er is zelfs een Starbucks-charm te verkrijgen, super leuk!
Van mijn parents kreeg ik een parel armband met een kroon-bedeltje. Zo lief!
De bedels liggen trouwens qua prijs tussen de €29 en €49. Ik ben ontzettend blij met de armband en ik ben al een wishlist aan het maken voor bedels die ik graag nog zou willen hebben/kopen. Enne... over twee maanden ben ik jarig (25 september) dus mocht je mij wat kado willen doen, dan heb ik wel een suggestie!




Click on the photos to enlarge.

Webshop tip: The Little Green bag!


Ben je gek op tassen, sieraden en accessoires? Dan moet je deze webshop zeker leren kennen: The Little Green Bag verkoopt fashionable modeaccessoires van verschillende merken.
Mijn favoriet is tassenmerk Fiorelli. De prijzen lopen heel erg uiteen, van budget tot wat duurder. Voor ieder wat wils dus! Ook verkopen ze veel van Fab. waaronder deze fantastische zonnebril!
Fijn detail: je kunt gewoon betalen via iDeal of creditcard. Wel zo makkelijk! Tip: check ook hun coming soon gedeelte om te zien welke accessoires je binnenkort kunt bestellen.
Zit er iets voor jou tussen?



zaterdag 17 juli 2010

Jumpsuit van Rinascimento


Al een tijdje ben ik op zoek naar de perfecte jumpsuit. De trend van dit moment en ook nog eens ontzettend makkelijk draagbaar. Jasje eroverheen (leren jasje/colbertje) pumps or sandaaltjes eronder, statement riem of ketting en klaar ben je!
Maar je hebt jumpsuits en jumpsuits. Omdat ik nogal klein van stuk ben, is zo'n ding voor mij al gauw een vormloos geval waardoor het niet zo flatteert. Maar ik heb 'm dan toch gevonden!
In Noordwijk zag ik deze jumpsuit in de etalage en ik dacht, die is van mij! Naast dat het een hele mooie jumpsuit is, die ik zowel lang als kort kan dragen, is hij ook nog eens ontzettend draagbaar. De jumpsuit is zwart en ademt doordat het gemaakt is van katoen en viscose.
Maar nog leuker, ik ontdekte dat het eentje is van een Italiaans merk! Meet La Rinascimento!
Dit Italiaanse merk maakt super leuke betaalbare kleding volgens de laatste trends. Is weer eens wat anders dan de Zara of H&M! Op hun website staan opvallend veel verkooppunten voor Nederland (Olanda). Mocht je dus echt iets aparts willen hebben voor niet al te veel geld, kijk dan even hier voor een verkooppunt bij jou in de buurt!

PS. Wat vind je van mijn jumpsuit?

vrijdag 16 juli 2010

Love her style!




In augustus is het zover: dan kunnen we genieten van seizoen 3 van Gossip Girl op DVD.
Maar de pics die uitlekken op de set van GG bij de opnames van seizoen 4 beloven ook heel veel goeds! Kijk mee naar de fashionable outfits van Blake Lively op de set.
Welke outfit vind jij het leukst?
Mijn voorkeur gaat uit naar de laatste, vooral de taupe open schoenen zijn fantastisch!
En ik ben verliefd op haar cognac akte tas!

Dear John op dvd!


We moesten er even op wachten maar nu kunnen we naar hartenlust zwijmelen. Dear John is uit op dvd, starring hunk der hunks Channing Tatum en rising star Amanda Seyfried.
Mocht je 'm nog niet gezien hebben, lees dan verder als je wilt weten waar de film over gaat.

Het verhaal:

De jonge soldaat John ontmoet tijdens zijn verlof de knappe Savannah. Ze worden halsoverkop verliefd, ze genieten van elkaar en de warme zomer en niets lijkt hun prille geluk in de weg te staan. Dan wordt John opgeroepen om zich te melden op de militaire basis en moet Savannah weer gaan studeren. Ze beloven elkaar brieven te schrijven om zo te proberen het contact in stand te houden. De afstand, het verlangen en de dromen die met het verstrijken van de tijd lijken te vervliegen maken het niet gemakkelijk. Zal het hen lukken bij elkaar te blijven ook wanneer het leven een andere wending krijgt?

Review:
De film is gebaseerd op het boek van Nicholas Sparks. Deze Amerikaanse schrijver is ongekend populair in zijn thuisland. Eerder werd zijn boek The Notebook ook al verfilmd, deze film groeide uit tot een regelrechte hit.

Hoewel ik het einde vond tegenvallen (ga verder niks verklappen) vond ik het wel een film die de moeite waard is! Een typisch Nicholas Sparks verhaal, alle ingrediënten zitten erin. Liefde, drama, spanning en een vleugje humor. De personages zijn goed gecast. Channing Tatum is in zijn element als stoïcijnse soldaat en Amanda Seyfried weet heel goed hoe ze dramatisch moet acteren zonder dat het over-de-top wordt.

Wat vond jij van de film?



Dear John is nu te koop of te huur op dvd. Bestel 'm hier.

Chocolate heaven!




Ben jij helemaal gek op chocola? Dan is dit voor jou hemel op aarde.
Op vakantie ontdekte ik de chocolaterie Huize van Wely. Dit familiebedrijf maakt al sinds 1922 ambachtelijke chocola.
De prijzen liggen behoorlijk hoog maar als je ziet wat ze hebben aan assortiment snap je dat wel. Taarten, petit fours, koekjes, you name it, they have it.
Ze hebben ook verschillende soorten repen met opvallend lekkere smaken! Willy wonka, pack your bags! Ze hebben twee filialen in Amsterdam en winkels in Wassenaar en Noordwijk.
Omdat ik verslaafd ben aan chocola kon ik de winkel natuurlijk niet verlaten zonder iets mee te nemen. Ik koos uiteindelijk voor de melkchocolade met framboos reep (roze wikkel).
En hij was lekker! Helaas is hij alweer op (zo gaat dat met lekkernijen) maar als ik in Amsterdam ben ga ik er zeker weer 1 halen, misschien zelfs wel een voorraadje inslaan!
Ook een leuk kado voor een vriendin trouwens! De reep kost €3,95.


Er lag een heel mooi boek bij de kassa die ik mocht meenemen, met mooie platen met hun choco en de geschiedenis van de zaak. Leuk!


Meer weten over Huize van Wely? Kijk dan hier.

zaterdag 10 juli 2010

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...