dinsdag 15 maart 2011

Shoplog: Catrice Floralista


Ik schreef al eerder over de limited edition Catrice collectie genaamd Floralista. Maar nu heb ik 'm ook echt daadwerkelijk in de winkels gesignaleerd en ik kon het natuurlijk niet laten om zonder iets naar huis te gaan. Kijk mee voor de foto's en swatches!



Allereerst nam ik de duo blush mee naar huis. Ik had verwacht dat hij eerlijk gezegd shimmer zou bevatten en niet mat zou zijn. Maar hij is dus wel mat. Het is een beetje lastig te zien op de foto, maar er komt heel veel pigmentatie vanaf. Ik raad daarom aan om een aan te brengen met een kwast met wijd uit elkaar staande haren en bijv. geen stippeling brush, omdat je anders echt een veeg roze op je wangen smeert. 



Dit lakje stond bovenaan op mijn verlanglijstje. Hij heet C02 Coral's Enchanted Garden en is koraalroze. Dit is echt helemaal mijn kleur. Niet alleen past het goed bij mijn getinte huid het is ook nog eens een opvallend kleurtje die toch heel netjes eruit ziet. Het lakje smeert fijn, maar hij gaat wel chippen na een paar dagen, maar goed hij kost ook €3,75 en dus vind ik dat het voor een budgetlakje een goede kwaliteit heeft.


En tot slot nam ik de lipgloss met tevens de naam Coral's Enchanted Garden. Hij is lichtroze met een transparante dekking. Er zit heel veel shimmer in en hij ruikt heel lekker! Alsof je een boeket bloemen opsnuift. Mocht je nou benieuwd zijn of hij ook fruitig smaakt, nee dat is dan weer niet zo. Ik vind hem leuk voor een nude look maar ik vind het ook een geschikte gloss voor over een lipstick voor wat meer glamour.

Hebben jullie de Catrice Floralista collectie bij jullie in de buurt al gespot? Gaan jullie er iets van halen?

4 opmerkingen:

  1. Ziet er allemaal erg leuk uit. Ik zou zelf wel meer voor fellere kleuren gaan denk ik.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooie kleuren :D ik zag de LE vanochtend nog in de winkels maar heb niets meegenomen, vond het iets te oranje bij m'n huid ^^

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik heb het lakje 'Walk in de Woods', is erg mooi ;) Blush ziet er ook prachtig uit

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...