zondag 19 augustus 2012

These summer days...

Ik kan ontzettend genieten van deze dagen. De dagen waarop je zonder jas naar buiten kunt, mid-zomernachten waarbij je lang buiten kunt zitten en elke dag je favoriete zonnebril kunt dragen. Een tijd van lekker lezen en nieuwe inspiratie opdoen!

Nieuwe oordopjes gehaald. In plaats van standaard witte, koos ik nu voor funky paarse exemplaren van urbanears. Ik vind ze erg fijn!

Ik heb heel wat oude magazines uitgezocht. Ik kwam van alles tegen, maar ik heb alleen de mooiste en leukste nummers bewaard of de tijdschriften waar ik een speciale herinnering aan heb of zelf aan meegewerkt heb. Tijdens het doorspitten kwam ik heel veel samples tegen. Ideaal om te bewaren! Handig voor als je op reis zit of gewoon als budget-tip.
Mijn najaarslaarsjes! Hoewel ik ze voorlopig niet ga dragen met dit warme weer, vind ik het wel leuk dat ik alvast laarsjes in de kast heb staan. Uitzondering is dit gevalletje ook, want ik heb vrijwel alleen maar hoge laarzen met hoge hakken in de kast staan. Niet altijd even praktisch vandaar de keuze voor deze exemplaren. Ze zijn van cognackleurig gladleer, voorzien van een soort snake-print. Erg blij mee :)Cutie-pie voor op kantoor: hartvormige post-its!

Geniet van jullie weekend!1 opmerking:

  1. Wat leuk zeg! Die post-its zijn erg schattig en wat een stoere laarsjes :)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...