vrijdag 17 augustus 2012

Musthave: Closer by The Satorialist

Credit: The Satorialist. Scott Schuman.
Hij begon ooit simpelweg met een camera door de straten te fietsen, op zoek naar inspiratie.
Scott Schuman is uitgegroeid tot één van de meest bekende streetstyle fotografen. Net als zijn vriendin Garance Doré, houdt Schuman ervan om mode op de meest pure manier vast te leggen: what you see is what you get. Geen leger van stylisten of visagisten, gewone mensen die net als jij en ik vanochtend voor de kast stonden met de vraag: wat trek ik vandaag aan? Na zijn eerste boek, is er nu een tweede: Closer. Klaar voor nog meer stijlinspiratie?


Credit: The Satorialist. Scott Schuman

Van jong tot oud, van Parijs en Milaan tot Tokio, Scott Schuman reist de hele wereld over om stijl-inspiratie te vinden voor zijn blog. Hoewel hij ooit begon voor de 'fun', hij werkte in de modebusiness maar wilde juist inspiratie voor zichzelf opdoen, is hij inmiddels een inspiratie voor velen. Zelfs bedrijven kloppen bij hem aan, of hij alsjeblieft mooie foto's wil maken voor hun merk.
Credit: The Satorialist. Scott Schuman

De stijl van Scott is niet te missen. Hij is vooral beroemd geworden vanwege zijn mooie stijl van fotografie: iedereen poseert heel ongedwongen, alsof ze letterlijk zo van de straat zijn geplukt. Wat natuurlijk ook echt zo is, maar soms lijkt het wel magie als je ziet wat voor mooie outfits er tussen zitten. Bekijk ook even dit filmpje in dit artikel!

Zijn nieuwe boek Closer is nu te koop via o.a. Amazon en The American Book Centre in Amsterdam.

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...