donderdag 23 augustus 2012

Bourjois Parisian Lodge | Autumn 2012


Net als Dior gaat het Bourjois op Jungle Fever-look, geïnspireerd op de natuur. De afgelopen Bourjois-collecties vond ik persoonlijk niet zo denderend, maar bij het zien van de persfoto's van deze najaarscollectie word ik wel blij. Een collectie met mooie tinten én verrassende elementen!


Laten we beginnen met de oogschaduw. Zoals gezegd, geïnspireerd op de natuur, dus de kleursamenstelling groen- en bruintinten is geen heel grote verrassing. Twee trio Smokey Eyes paletten, in de tinten Brun Wood en Jungle Face.

Doorgaans ben ik wel te spreken over de oogschaduws van Bourjois. Vooral de ombres a paupières (de oogschaduw in die schattige ronde doosjes) is zeer goed gepigmenteerd. Ik hoop dat het bij deze trio's eveneens het geval is. Groen en bruin zijn ook fijn te combineren. Oh man, wat een verleiding... Smoky Trio Eyes €12,99

 De lipstick trends van dit najaar zijn vooral (donkere) roodtinten zoals wijnrood. Ook donkere tinten roze komen aan bod. Bourjois komt met de mooie tint 49 Rose Allure. Voor zover ik kan bepalen, lijkt het me een lastige tint. Het is een beetje oudroze en dat is een gevaarlijke kleur: het staat je of het staat je niet. As simple as that. Lipstick €12,50
Maar liefst vier lakjes in de Parisian Lodge. Alle trendkleuren zijn aanwezig: donkerpaars, (mosterd) geel, rood en iets heel gaafs: een python-topcoat! Deze geeft een python-effect wat een beetje lijkt op een crackle lakje. Gaaf!
48 Topcoat Python, 39 Jaune Trendy (geel), 47 Rouge Défendu en 21 Cerise Noir kosten €8,50 per stuk.

 

Wat is een collectie zonder eyeliner? Voor een mooie opslag: Intuitive liner 02 Noir €10,99.

Bourjois Parisian Lodge
ligt vanaf eind augustus in de winkels.

Wat vinden jullie van de collectie?


2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...