woensdag 4 juli 2012

From me to you


Wat gaat de tijd zo snel! Ik probeer alles bij te benen qua werk en met het bloggen. Maar soms lukt het me niet om alles precies op tijd te doen. Belangrijk vind ik ook de momentjes voor bezinning, dat zijn de momenten waar mijn inspiratie vandaan komt!Behalve beautyblogs en modeblogs, kijk ik ook graag op kookblogs! Zeker als ik lekkere zoete baksels tegen kom, krijg ik de geest om zelf ook weer in de keuken te gaan staan. Hoog tijd om eens iets te doen, dus maakte ik vorige week zelf brownies (check mijn recept hier). Deze keer maakte ik 'm ietsje anders: ik gebruikte pure chocolade met hazelnoot. Ook best lekker! En ik kwam erachter dat als je de brownies bewaart in een bakje, ze na twee dagen eigenlijk nog veel lekker zijn als je ze dus 'even laat staan'. Yum!


Nieuw van The Body Shop: Body Mists! Deze body spray gebruik je voor je hele lichaam. Verkrijgbaar in mango, shea, coconut, grapefruit, strawberry, moringa, satsuma en mijn favoriet: vanille! Superfijne body spray. Ik gebruik 'm vaak 's ochtends voor ik de deur uit ga en vlak voordat ik naar bed ga. Kost €9 voor 100 ml, ook verkrijgbaar online.


Simpele maar fijne manicure voor overdag: de Ultimate Nudes van Catrice vind ik erg fijn. Ik heb er een paar lakjes van en deze kleur is het meest nude. 020 Cotton Candy At The Eifel Tower geeft mijn nagels net dat beetje extra's voor een verzorgde uitstraling. Droogt snel, chipt niet. Easy does it. 

Blogposts are on it's way *tik*tik*tik*
 
Fijne week iedereen!

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...