woensdag 18 januari 2012

Spring Beauty Trends 2012

Christian Dior beauty runway spring 2012 - credits: style.com
Of het nu afgelopen maandag 'blue monday' was of niet, het voorjaar is zeker een seizoen om naar uit te kijken. Niet alleen de modemerken maar ook de cosmeticamerken hebben de leukste trends voor komend voorjaar! Tijd om er een paar op een rijtje te zetten. Are you ready?


De lancering van de nieuwe lakjes van Christian Dior put an instant smile on my face! Het modehuis laat zich inspireren door het groen door de bloementuin van Christian Dior in Granville, NormandiĆ«. Ik zelf houd erg van pasteltinten. They're never out of fashion. De lakjes zijn onderdeel van de Dior Spring Garden Party, die behalve lakjes bestaat uit adembenemend mooie make-up palettes, blushes, lipsticks en lipglossjes. De twee trendkleuren uit deze collectie zijn Dior Vernis 504 Waterlily (turquoise groen) en Dior Vernis 694 Forget Me Not (lichtpaarse kleur). 

Credit: Bobbi Brown
Gezien zowel in de mode als de beautyscene: neon is hot! Of het nu een neon rok is of een neon tas, ook neon lippen mogen gezien worden. Deze trend werd gespot op de catwalk bij o.a. Christian Dior, maar ook Bobbi Brown brengt neon lipsticks op de markt. Durf jij het aan?

Credit: Gucci Spring Runway 2012 - Style.com
Gucci gaat voor punk. Met name de kapsels vielen op bij de Gucci spring fashionshow. Na rainbow hair trend gaat Gucci nog een stapje verder. Deze rock-variant combineert licht met donkere contrasten in combinatie met een kuif. De smokey-eyes trend blijft zich tevens voortzetten. Gucci koos voor zwart, maar ook smokey eyes in contrasterende kleuren zoals paars of blauw zijn gewild.
Credit: Giorgio Spring Runway 2012 - Style.com
Gezien bij Giorgio Armani: grafische belijning, cream eyeshadow in metallic tinten. In plaats van het gehele ooglid wordt hier de focus gelegd op een lijntje langs de wimperrand en een lijntje in de arcadeboog. Behalve grijs werd deze look ook gespot in verschillende pasteltinten zoals groen en paars. Iets voor jou? 


Welke trend spreekt jullie aan?

Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Over het algemeen zeggen deze trends me weinig. De laatste vind ik echter wel interessant. Dat ga ik eens uitproberen!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...