vrijdag 20 januari 2012

❤Thank God It's Friday #2


Het is weer vrijdag en dat betekent een nieuwe #TGIF! Hier werd ik deze week heel blij van!

The New Girl - afleveringen online kijken. Ik lach me rot om de excentrieke Jess en haar lieve huisgenoten Nick, Schmidt en Winston. Ik wil ook huisgenoten (bij voorkeur mannen)!! Extra grappig: de gastrol van Justin Long als scharrel van Jess (Zooey Deschanel). Speaking of her: Niet alleen heeft ze een mooie naam, ik vind haar stijl echt heel gaaf! Haar stijl is een beetje retro chic. Wel vind ik het jammer dat ze een beetje lijzig praat, maar misschien is dat iets Amerikaans (?). In elk geval een heel leuke serie!

Nieuwe culi-dingen uitproberen! In het kader van gezond, heb ik hummus geprobeerd (dat zijn kikkererwten mind you) en ik vond het lekker! Het is heel gezond en eerlijk gezegd dacht ik dat ik het niks zou vinden. Het wordt vaak in/op brood gegeten. Ook heb ik nu een voorliefde voor soja-saus (yum!) 

Voorjaar beauty collecties. Vooral de lipsticks van Lancôme, de nagellakjes van Dior en de make-up van Chanel zijn gorgeous! High-end junkie? Mwah, op dit moment even wel. What can I say? Het is zo mooi!!

❤  Nieuwe dingen leren/ontdekken. Ik heb momenteel niet zoveel geluk met het vinden van een baan. Ik zoek een baan in de pr (public relations), media, communicatie of webredactie (tips of baan-aanbiedingen zijn welkom!!). Crisis helpt niet echt mee en dat geeft soms een beetje een naar gevoel op mijn immer sprankelende persoonlijkheid ;-) Maar ik help het lot graag een handje (ik. moet. iets. doen.) en zo heb ik mij ingeschreven voor een cursus persbericht schrijven om die skills wat te verbeteren en nieuwe dingen te leren. Ook een cursus fotografie voor gevorderden zie ik ook wel zitten!

❤  Leuke dingen doen met vrienden. Wat er ook gebeurt, je vrienden zijn het belangrijkste! 

Fijn weekend alvast! 
 Liefs2 opmerkingen:

  1. Vind New Girl ook helemaal geweldig! Word er elke x heel vrolijk van :-D
    Succes met jobhunten. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...