zaterdag 7 januari 2012

Shoplog : Bruxelles


Vers terug uit Brussel, hierbij alvast het leukste gedeelte: de shoplog! Dankzij de lieve comments van met name de Belgische bezoekers (dank u!), had ik een mooi lijstje opgesteld met plekken waar ik naartoe wilde gaan. In ons buurland hebben we mooi allemaal merken en winkels waar zij in NL nog zonder moeten stellen. De solden (Belgische uitverkoop - 2x per jaar) was net van start gegaan op 3 januari, dus ik zat goed. Helaas kon ik het weer 'ns niet vinden in de uitverkoop (lees deze column en je begrijpt waarom) maar toch heb ik een bescheiden vermogen uitgegeven in Brussel. Klik verder voor de aankoopjes!



Dit mooie colbert in knalroze is het enige kledingstuk wat de winkel heeft verlaten en met mij mee ging naar huis. Desondanks ben ik er super blij mee! Ik scoorde 'm voor weinig bij Mango op de Rue de Neuve (soort Brusselse Kalverstraat). Zit lekker, staat goed, niks meer aan doen :-) Qua kleding kon ik het net allemaal niet vinden. Bovendien speelde de drukte ook een tikje een rol. Voornamelijk toen de solden eenmaal begonnen, je zou bijna denken dat ze het gratis weggeven ;-)





 
 De keten Di, bleek op een steenworp afstand van het hotel te zitten. Eenmaal binnen was ik verkocht. Ik spotte de nieuwe voorjaarscollectie die ik hier en daar (meestal nog niet gereviewd) op blogs heb gezien maar die ik in Nederland nog niet heb kunnen bekennen. De losse poeder en één van de nieuwe oogschaduws (grijs/strass) ging mee. Later ben ik teruggegaan voor twee lakjes van Essie. Ook verkopen ze hier Une, L'oréal, 2B, Maybelline etc. Geweldige winkel!


 Ook een leuke winkel is Forever21, die wij in NL niet hebben. Qua kleding kon ik het niet echt vinden (misschien was het toch niet helemaal mijn smaak?) Maar de accessoires waren wel top! Veel schoenen, tasjes en sieraden. Ik heb vier paar oorbellen meegenomen. Zijn ze niet cute? 

 
Last but certainly not least, een bezoekje gebracht aan de net geopende winkel (sinds 15 december 2010) Bobbi Brown op de Aug. Ortsstraat in Brussel. Al jaren hoor ik alleen maar goede dingen over de cosmetica van Bobbi Brown en dan met name de concealer. Na een afspraak en behandeling met de concealer was ik erg enthousiast over het resultaat. Weg donkere kringen! Zowel de corrector als de concealer gingen mee naar huis. 



Tot zover mijn aankoopjes, voor de rest heb ik nog enkele cadeautjes gekocht die ik alleen helaas niet kan laten zien. Van de Bourjois-producten en het lakje komen sowieso een review, van Bobbi Brown als er animo voor is? 


Stay tuned,

Liefs!





 

8 opmerkingen:

  1. Leuke aankoopjes, vooral de oorbelletjes zijn superschattig!
    Ik koop eigenlijk voornamelijk drugstore make-up, maar voor m'n donkere kringen heb ik ook 'geïnvesteerd' in de corrector en concealer van Bobbi Brown. Ben benieuwd wat je ervan vindt. Fijn weekend!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie aankopen! Vind de sieraden en lakjes erg leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke aankopen, veel plezier ermee :D Hopelijk had je wat aan mijn tips qua winkels en lunch tips enzo? :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. @Liesewies, ja zeker! Nogmaals super bedankt daarvoor. Ekxi was echt heel erg lekker en het voordeel is dat het op elke straathoek zowat zit. Die sapjes daar zijn echt zoooo lekker! Nogmaals dank voor je tips :-) X

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Roos Ah, fijn om te horen dan :D Ja, ik kom zelf ook erg graag bij Exki maar dat kan je wel raden anders had ik die ook niet als lunch tip gegeven, hehe :D Graag gedaan hoor, blij dat ik kon helpen :D X

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...