woensdag 4 januari 2012

Sneak Peak | H&M Collectie Voorjaar 2012

Courtesy of H&M. All rights reserved.
 Terwijl wij nog midden in de druilerige dagen zitten, gaan de modemerken vrolijk verder. De voorjaarstrends treden aan en dat betekent veel fijne en mooie nieuwe collecties! De Zweedse modeketen H&M komt met een lading nieuwe kleding waar je zeker vrolijk van gaat worden. Klaar voor een greep uit de nieuwe voorjaarscollectie?
Blazer €49,95 - Pencil rok € 39,95 - Clutch €9,95 - Sleehakken €59,95 - Ketting €9,95. Courtesy of H&M. All rights reserved. 

Net als vorig jaar gaan we gewoon verder met colorblocking. Veel frisse pastelkleuren zoals turquoise en koraalroze. Terug van weggeweest is de pencil skirt, oftewel de kokerrok. Erg strakke rok, die erg mooi staat als je lange benen hebt! Een klassieker, die zowel leuk is voor op het werk als in je vrije tijd.


paarse top €29,95 - koraalroze blouse €34,95 - wit rokje €79,95 - pumps € 49,95 - zwart jasje € 59,95

Ook de see-through trend blijft in 2012. En net als vorig jaar veel zwarte en witte accenten. Leuk ook dat H&M items maakt van verschillende materialen, zoals het jasje met katoenen mouwen en een leren body. Deze items liggen vanaf januari, februari en maart in de winkels van H&M.


3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...