dinsdag 20 september 2011

Personal: plannen en party's


Yep, het is weer zover: even de tijd voor een persoonlijk artikeltje. Sinds ik heb gehoord dat ik ben geslaagd voor mijn eindscriptie ben ik eigenlijk in één grote feestmodus. De afgelopen weken heb ik echt in een roes geleefd and I have to say: I like it! Hierbij wat random foto's van de afgelopen tijd.
Ik ben echt zwaar in love met mijn spiegelreflex camera van Canon. Dit schatje heeft mijn hart gestolen. Daarom loop ik ook wanneer ik de kans krijg om en in het huis om foto's te maken en te oefenen en werken aan mijn fotografie skills. Ik word nog geen pro anytime soon maar ik heb ontzettend veel plezier in het vastleggen van snappy shots. Op deze foto oefen ik de scherptediepte stand: één van mijn favorieten. Zie je hoe mooi de tijdschriften vervaagd zijn ten opzichte van de bloemen? Deze maand trouwens groot leesplezier: want speciaal voor Cosmopolitan NL heeft acteur en So You Think You Can Dance - jurylid Jan Kooijman het zeggenschap over het gedeelte van de Cosmo, met een fijne van mannen - voor vrouwen special. Nice!


Nieuwe shampoo gekocht. Ik ben echt dol op Wella Professionals en nu de Volume Shampoo bijna op is heb ik gekozen voor de Shine - variant. Ook superfijn: de Rituals Body Foam die ik van mijn lieve collega's cadeau kreeg vanwege het behalen van mijn diploma. Er zit een bijpassende bodylotion bij en ik smeer 'm elke dag. Wat echt een wonder is: want normaal gesproken houd ik niet zo van bodylotion. Lees: het is me teveel werk om 't op te doen #lazy. De geur is zo lekker! Verfrissende mandarijn met mint. Love it!

Mijn badkamer stash.
Meet Julia, current slachtoffer van mijn nieuwste fotografie-obsessie. Onze snoes laat het zich allemaal welgevallen en poseert bevallig voor de camera in iedere relaxte pose. Volgende keer wel je ogen open, darling


Aankomende week staat bomvol met afspraken en feestjes. Zo heb ik aankomende woensdag een afspraak bij de Benefit Brow Bar in Utrecht. Ik ga 'n wenkbrauw behandeling laten doen, ik ben super benieuwd! Op diezelfde dag mag ik tevens mijn diploma in ontvangst nemen en daarna de bloemetjes buiten zetten #party. Op zaterdag is er een superleuk bloggers event georganiseerd door DeMake'Up in Amsterdam. Yours truly is invited en gaat naar het evenement om er later verslag van te doen!
Liefs,
Stay tuned,

1 opmerking:

  1. Lekker hè, dat afgestudeerd zijn ;-) Leuk dat je zo geniet van je nieuwe camera! Hoop dat je 'n geweldige dag hebt vandaag ... diploma in the pocket: woehoe!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...