zaterdag 25 februari 2012

Sneak Peek | Behind the scenes


Wow, wat gaat de tijd snel! Stiekem ben ik blij dat de sneeuw weg is en het buiten steeds aangenamer wordt. In plaats van een TGIF (die ik eigenlijk vrijdag wilde plaatsen), hierbij een impressie in foto's. Just to mix it up! Kijken jullie mee?


Deze week was ik in Amsterdam om de nieuwe Swatch New Gent Lacquered-collectie te kunnen bewonderen. Super vrolijk gekleurde horloges zoals we van het Zwitserse merk gewend zijn. Strak, stijlvol en verkrijgbaar in veel kleuren voor elke mood. Naast de verschillende kleuren bandjes, bevat elk uurwerk ook een aantal contrasterende tinten. De horloges kosten €56 per stuk en zijn verkrijgbaar in roze, rood, indigo, blauw-grijs, oranje, geel, groen en de klassieke varianten zwart en wit. Ter gelegenheid van de collectie ging Swatch de samenwerking aan met MAC, waarbij we ieder een horloge mochten uitkiezen en daar onze (kleurrijke) look mee mochten maken. Zelf koos ik voor een roze horloge. Topvisagist Elke Willemen voor MAC Cosmetics creeërde vervolgens een felle look, met knalgroene eyeliner en knalroze lippen! Haha, de reacties op de terugreis naar huis waren nog het meest memorabel :-)


Delight voor komend weekend en gisteren: tiramisu! Are you jealous, yet? Ik ben echt dol op tiramisu. Het lekkerste is nog als je het zelf maakt, maar voor instant deliciousness kun je het natuurlijk ook kopen. Ik ben best een toetjes-fan, maar ik eet ze niet heel vaak en daarom maakt het 't extra bijzonder als ik het dan voor de gelegenheid wel 'ns een keertje doe. 

Afgelopen week liep ik ook even de winkel binnen voor een fijne DVD after work. Ik was heel benieuwd naar de film One Day met Anne Hathaway en Jim Sturgess. Ik zal niet te veel verklappen maar ik vond de vergelijking met The Notebook (zoals achterop de DVD wordt vermeld) iets te ver gaan. Hij is leuk, maar verwacht geen heel zoetsappig verhaal. Sterker nog, hij is minder voorspelbaar dan ik dacht! Anne Hathaway kan verrassend goed een Brits meisje spelen en Jim Sturgess is vermakelijk als wildebras. Desondanks vond ik het tempo in de film heeeeel traag. Verder is het wel een leuke film voor een avondje op de bank! 

Hebben jullie het nieuwe nummer van Katy Perry al gehoord? Haar nieuwste single heet This is the Part Of Me en aan de lyrics te zien is het een aardige sneer naar haar ex-huwelijk met voormalig hubby Russell Brand. Hoe dan ook, ik vind het een fijn Katy-nummer die helemaal past bij mijn mood van deze week. Motto: hoewel sommige mensen er alles aan doen om je de grond aan te stampen, zullen ze je nooit je ware essentie te pakken krijgen. En dat is precies waar dit liedje over gaat!PS. Ik heb mijn eerste beautybox besteld, via truly yours. Ik verwacht hem halverwege maart voor het eerst binnen te krijgen. Can't wait! 


Wat zijn jullie plannen voor het weekend?
Liefs! 

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...