dinsdag 24 januari 2012

Scoop: Katy Perry lanceert wimperlijn!


Hoewel het Katy Perry op persoonlijk front niet echt meezit (onlangs werd de scheiding met voormalig hubby Russell Brand aangevraagd) blijft de California Girl niet bij de pakken neerzitten. Na de lancering van haar tweede parfum Meow! in 2011, volgt nu een nieuw beautyproduct: miss Perry lanceert een heuse wimperlijn! Waarmee iedere vrouw zich nu een zwoele oogopslag kan aanmeten.


Credit: WireImage
Katy Perry is hard op weg een aardig beauty imperium op te bouwen. Na een samenwerking met OPI, volgden er twee parfums en nu brengt de zangeres in samenwerking met Eyelure een setje nepwimpers op de markt. Helaas voor ons is de lijn nu (nog) alleen verkrijgbaar in The States. Laten we hopen dat de lijn ook straks bij ons verkrijgbaar is!

Natuurlijk was ik wel heel nieuwsgierig naar de wimpers die Katy Perry zoal in haar collectie heeft. De nodige glamour, humor, speelsheid en sexyness zijn de beste woorden om de lijn te omschrijven. I like!


 
Er zijn in totaal vier nepwimpersetjes. Helemaal in Katy-style inclusief grappige namen zoals Cool Kitty en Oh Honey!
 
Ik hoop echt dat ze bij ons straks ook verkrijgbaar zijn! Eyelure is in elk geval verkrijgbaar in Nederland bij parfumerie Douglas. Ik zeg: op het verlanglijstje, deze nepwimpers! 

 
 Liefs

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...