zondag 31 juli 2011

Inspiratie: Breakfast @ Tiffany's


Hebben jullie Breakfast at Tiffany's wel eens gezien? Deze film kwam oorspronkelijk uit de jaren '60 met in de hoofdrol de prachtige actrice Audrey Hepburn. De actrice is veruit het meest bekend door haar rol in deze film. Ze speelde ook in heel veel andere films, waaronder Funny Face en Roman Holiday. Vandaag een leuke tutorial van Audrey's look uit Breakfast at Tiffany's!Breakfast at Tiffany's is één van mijn favoriete oude films. Ik heb een tijd geleden al een artikel gemaakt over oude films. Voor wie de film nog niet kent, bekijk even het oude artikel op m'n blog over retro films, waarin je kunt lezen waar de film over gaat. Klik hier!

Ik ben ook al een lange tijd fan van Lisa Elridge, één van de meest getalenteerde make-up artists uit de UK. Ze doet vanalles: van make-up voor fashion shows tot magazine covers en celebs. En ze maakt ook handige filmpjes, waarin ze stap voor stap uitlegt hoe je een bepaalde look kunt creëren. Op veler verzoek maakte ze onlangs een filmpje over de make-up van Audrey Hepburn in Breakfast at Tiffany's. Enjoy!


Q: Kenden jullie Breakfast at Tiffany's al?

3 opmerkingen:

  1. Ken de film niet, maar vind Audrey Hepburn echt 'n prachtige vrouw. En, Lisa Eldridge is idd geweldig; ze maakt goede filmpjes, mooie looks en haar accent: I love it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heb de film gezien ja, best een mooie film :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Kende de film niet, wel van gehoord maar nooit gezien. leuke tutorial trouwens!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...