donderdag 24 februari 2011

Getest: Wella Pro Series Volume Shampoo + Conditioner

Onlangs is een fijne betaalbare shampoolijn van kappersmerk Wella gelanceerd. De lijn bestaat uit vier verschillende varianten shampoo en conditioner: Shine, Repair, Color en Volume. Ik ben zelf dol op kappersmerken. Helaas is het meestal flink aan de prijs, gelukkig is de nieuwe Wella Pro Series lijn mild voor je portemonnee. Hij kost namelijk maar €4,99 per fles! Ik heb voor jullie de Volume shampoo en conditioner getest!
Een bevriende kapper heeft mij wel eens verteld dat kappersmerken nu eenmaal echt beter zijn (en geloof me: hij wilde me niets verkopen) maar omdat de ingrediƫnten nu eenmaal van hoogwaardige kwaliteit zijn. En hij heeft gelijk, want sinds ik kappersproducten gebruik is mijn haar veel en veel gezonder! Dus toen ik de nieuwe flessen bij de Etos zag staan, was ik razend benieuwd en nam de Volume shampoo en Conditioner mee...



Zoals ik jullie enige tijd geleden vertelde, heb ik een tijd lang last gehad van haar problemen. Dit kwam mede doordat ik niet de juiste shampoo gebruikte. Veel shampoo's en conditioners die je bij de drogist haalt zijn te agressief en zitten vol met conserveringsmiddelen, die je haar eerder verzwakken dan het laten stralen. En dat is jammer. En het liefst heb ik mijn haar als ik net bij de kapper vandaan kom. Fris, vol en gezond. Maar we hoeven niet meer te rennen naar de kapper voor uitsluitend goede shampoo's en conditioners, want steeds meer kappersmerken ontdekken dat hun klanten steeds meer behoefte hebben aan luxe en goede verzorging. Zo ook Wella, die de lijn Pro Series ontwikkelde. 


Ik gebruik nu al een tijdje de Wella Pro Series Volume shampoo en conditioner en ik vind 'm erg fijn. Ik was verrast door de hoeveelheid, een grote fles met een inhoud van maar liefst 500 ml. Daar doe je wel een tijdje mee en de flessen kosten gezamelijk €5. Er zit een fijn zoet, citrusachtig geurtje aan de shampoo. Niet heel bijzonder, maar wel lekker. Ik heb ontdekt dat je niet veel van de shampoo en conditioner nodig hebt: het schuimt namelijk best wel. Minpuntje is daardoor wel dat je best wel lang nodig hebt om alles uit je haar te spoelen (teminste, als je net als ik lang haar hebt). 

Wat ik heel fijn vind aan deze formule is dat het mijn haar niet zwaar maakt. Ik gebruik al vrij lang volume shampoo's van verschillende merken, maar de meeste maakten mijn haar zwaarder, waardoor het in mijn geval sneller vet werd. Niet fijn dus. De conditioner vind ik heel belangrijk. Ik merk namelijk meteen dat als ik 'm ben vergeten, dat mijn haar moeilijker door kambaar is en ik merk dat het gewoon mooier in model gaat zitten als ik het gebruik. 
Al met al ben ik tevreden over deze shampoo + conditioner. Gelukkig duurt het nog wel even voordat hij op is. En anders koop ik gewoon weer een nieuwe voorraad. Ik ben ook erg benieuwd of de Wella Pro Series Shine net zo goed is...

Ik ben benieuwd... Wat vinden jullie dat een goede shampoo moet doen? Het hangt natuurlijk af van welke soort je neemt, maar wat vind jij belangrijk? Glans, volume, verzorging, iets anders?

2 opmerkingen:

  1. verzorging vind ik het belangrijkste ^^ zolang het haar zelf gezond is en blijft kan je er alles mee

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een goede review.Ik vind verzorging en volume belangrijk.
    Glans is tijdelijk en bijzaak

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...