vrijdag 25 februari 2011

Levi's Curve ID

- Advertorial -


Als er iets is waar ik veel moeite mee heb, is het 't vinden van de juiste spijkerbroek. Iedere vrouw heeft zo zijn eigen problemen als het aankomt op het shoppen van een spijkerbroek. In mijn geval? Ik heb korte benen maar dikke bovenbenen (in verhouding) heel moeilijk dus om die perfecte spijkerbroek te vinden! Maar de redding is nabij: er is nu Levi's Curve ID, een fit-systeem dat is gebaseerd op een studie van meer dan 60.000 bodyscans én de wensen van vrouwen in alle vormen en maten van over de hele wereld. Hoeray!


Elke vrouw heeft een ander lichaamstype en dus ook andere wensen en voorkeuren, daarom zijn er drie soorten curves:

  •  Slight Curve: voor de wat rechtere lichamen met weinig curve tussen taille en heupen
  • Demi Curve – gemaakt om de taille te flatteren en vormen op precies de goede plekken te accentueren
  • Bold Curve – voor smalle taille, gecurvde heup
In de Levi's Store kun je je lichaam laten meten zodat je precies weet welke Demi Curve op jou van toepassing komt. Bekijk dit filmpje van blogger Cynthia waarin je kunt zien hoe dit werkt. Heb je eenmaal de juiste curve te pakken, dan zijn er nog talloze verschillende modellen en wassingen. Ik ben heel benieuwd welke broek mij het beste zou passen. 3 opmerkingen:

  1. Vind 'n spijkerbroek kopen ook echt een crime (net als bh's trouwens ;-(... frustratie in een pashokje alom haha...), maar de Curve ID lijkt echt de ideale oplossing! Ga dit snel 'n x uitproberen in de Levi's store!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. @KelleBelle Mee eens, bh's is ook geen feest om te passen in het hokje! x

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...