zaterdag 17 november 2012

Moving so fast


Mijn hoofd is denk ik op dit ogenblik net als mijn huis een complete warboel op het moment. Je zou het eens moeten zien, er staan tig verhuisdozen, een ingepakte koffer en hier en daar wat reisboeken.

Nog maar amper 3 weken te gaan en dan is het zover! De grote verhuizing naar Amsterdam. Ik heb er ontzettend veel zin in, al is het qua timing allemaal een beetje lastig. Voor werk vertrek ik komende week naar Praag en Portugal. Hoe cool is dat? En van de week zat ik een dagje in Brussel tevens voor mijn werk.

De verhuisdozen staan nu overal en nergens. Maar wat ben ik verbaasd als ik zie hoeveel spullen ik om me heen heb verzameld in de afgelopen jaren. En ik maar denken dat het niet zo heel veel was, hoe is het mogelijk! ;-)


Ik kan niet wachten tot ik op mijn nieuwe stek in Amsterdam zit. Het is wel een raar idee als ik die dozen nu zie, gewoon je hele leven zit daarin. Althans je bezittingen natuurlijk, niet letterlijk (de belangrijkste dingen in) je hele leven. Ook een grappig proces dat inpakken: ik kwam dingen tegen van vroeger waar ik erg om moest lachen. Zoals foto's van vroeger, hoe jong ik eruitzag op mijn zeventiende (nee, ik ga ze niet online zetten ;-) en leuke kaartjes en brieven.
 
Nu de dagen gaan aftellen! 
 
Keep you posted!
 P.S. mocht je nog briljante verhuistips hebben, let me know!

1 opmerking:

  1. Lieve Roos,

    Wat gaaf dat je een eigen plekje hebt gevonden in Amsterdam. Waar woon je? Wellicht zitten we heel dicht bij elkaar.... ik heb je namelijk ook nog een nieuwtje te vertellen! :)

    Liefs Janneke

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...