donderdag 15 november 2012

NOTD: The Living Daylights


Ik heb helaas de nieuwe James Bond Skyfall film nog niet gezien, maar één van de lakjes van de OPI Skyfall Collection (ter gelegenheid van de nieuwste James Bond) heb ik wel in huis. Meet The Living Daylights een prachtige glitter topcoat!


Pretty hé? The Living Daylights is een mix van zilver, blauwe, gouden en bronzen glitters. Best feestelijk een opvallende verschijning tussen de overige (ietwat meer ingetogen) nagellakjes uit de James Bond Skyfall Collection.

Zoals gebruikelijk bij een topcoat kun je 'm moeiteloos over een andere kleur aanbrengen voor een edgy effect. Maar ik vind 'm vooral ook leuk als nagellak on it's own. Bij dit lakje is het wel verstandig om meerdere lakjes na elkaar aan te brengen. Bouw de glitters op, want als je in één keer te veel aanbrengt krijg je sneller last van tipwear of chips. 

Ik was aangenaam verrast door de glitters. Eerlijk is eerlijk, je moet hier van houden. Ik kocht 'm omdat ik 'm cool vond en ik wat heb met glitters, maar mocht dit niet jouw ding zijn: niet doen. Want de glitters zijn niet bepaald subtiel, there everywhere! Persoonlijk vind ik dat zelf wel heel mooi, ik ben er erg blij mee. Word ook zeker een lakje dat ik veel ga opdoen tijdens de feestdagen.

Er is alleen één nadeel (en dat is algemeen bekend met glitterlakjes): het eraf krijgen. Dat is een ware crime maar no problem, want ik heb een manier hoe je dit er heel gemakkelijk weer afhaalt, ik schreef er al eerder een artikel over.

The Living Daylights kost €14,95 (limited edition) en is te koop bij o.a. Sephora.

Wat vinden jullie van dit lakje?

4 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...