woensdag 12 september 2012

What Katie Ate: Recipes and Other Bits and Pieces

Images courtesy of Katie Quinn Davies. All rights reserved
Bloggers veroveren de wereld! Dat wisten we natuurlijk al, maar wat opvalt is dat steeds meer verschillende soorten bloggers boeken publiceren. En nee, dat zijn lang niet alleen maar de mode bloggers meer, zo bewijst foodfotografe én blogger Katie Quinn Davies. Zij is blogger van de populaire blog What Katie Ate, waar ik eerder een artikel over maakte. Speciaal voor haar fans - en andere culinaire liefhebbers - creëerde ze haar eigen kookboek: What Katie Ate: Recipes and Other Bits and Pieces!


Images courtesy of Katie Quinn Davies. All rights reserved.
Net als dat we van haar blog gewend zijn, staan er in dit boek de mooiste sfeer en culinaire foto's. De gerechten van Katie zijn een lust voor het oog maar tegelijkertijd ook heel praktisch. Er zijn twee versies van het kookboek verkrijgbaar: één speciaal voor Europa (met Europese verhoudingen en hoeveelheden) en eentje voor Amerika (met uiteraard enkel en alleen Amerikaanse hoeveelheden).
Images courtesy of Katie Quinn Davies. All rights reserved
Ik denk dat Katie heel trots kan zijn en ik vind dat ze absoluut niet onder doet voor topkoks als Donna Hay of Jamie Oliver. Het boek is nu al te reserveren via Amazon.

Wat vinden jullie van Katie's blog?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...