zondag 9 september 2012

I'll be watching you...


Nog even en de nieuwe tv-seizoenen beginnen weer! I can't wait. Het najaar is altijd hét seizoen waarbij series op de proppen komen met afleveringen. Laat de kou maar komen, ik ben voorzien! Hierbij mijn top 5 waar ik naar uitkijk...

8 oktober starten de laatste afleveringen van Gossip Girl. Het zesde seizoen is tevens helaas het laatste seizoen, met maar 10 afleveringen. Toch ga ik genadeloos genieten van de stijl, de drama en intriges en in stilte afscheid nemen van mijn favoriete personages. De helft van seizoen 3 van Pretty Little Liars is al begonnen en vanaf 23 oktober gaat de zoektocht naar 'A' weer verder. Wie overleeft de grillen van 'A' en wie gaat eraan onderdoor?De laatste aflevering van seizoen 8 van Grey's Anatomy was een klapper (letterlijk). Ik ben dus razend benieuwd naar seizoen 9. De promo voorspelt in elk geval veel actie en drama. Never a dull moment around there... De eerste aflevering van seizoen 9 wordt in Amerika op 27 september al uitgezonden.
Ik ontdekte Revenge toen het eerste seizoen al halverwege aan de gang was. Maar vanaf de eerste aflevering was ik hooked! Emily Thorne (Emily vanCamp) speelt een sluwe dame die uit is op wraak voor de moord op haar vader. De serie is slim, scherp en spannend as hell. Nieuwe afleveringen starten in de VS vanaf 30 september.
Oh wat heb ik ze gemist! Vanaf dit najaar (wanneer precies is nog niet duidelijk) zijn Nick, Winston, Schmidt en Jess weer terug! Ik verheug me nu al op de komische huisgenoten taferelen en de idiote opmerkingen van Schmidt.

Welke series gaan jullie kijken?

3 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...