dinsdag 28 augustus 2012

Review: The Body Shop | Scents of The World


Ik ben dol op de geuren van The Body Shop. Elk seizoen komt er zowat wel een nieuwe geur uit. Ook dit najaar, vanaf begin september komt The Body Shop met nieuwe geuren, geïnspireerd op aroma's vanuit de hele wereld.

De geurcollectie heet Scents Of The World en bevat 5 geuren: Indian Night Jasmine, Amazon Wild Lily, Madagascan Vanilla Flower, Atlas Mountain Rose en Japanese Cherry Blossom.

Scents Of The World
is de eerste geurcollectie van TBS die volledig biologisch vervaardigd is. Zo ondersteunt TBS de lokale boeren in Ecuador, door het inkopen van 100% Community Fairtrade suikerriet. Zonder schuldgevoel opspuiten dus.
Zelf testte ik Indian Night Jasmine. De verpakking van het flesje is erg mooi, heel orientaals. Als je goed kijkt, zie je dat ieder flesje een prachtige tekening heeft. Erg mooi! De flacon is van glas, de dop is van plastic.


Dit zegt The Body Shop over Indian Summer Night:

"In India hul je jezelf in Indian Summer Night Jasmine die bij volle maan tot bloei komt. Kruidig en verleidelijk: noten van sandelhout en viooltjesblaadjes komen samen met oranjebloesem en jasmijn uit India."

In één woord, deze geur is zwoel! Dit is echt een geur waar ik verliefd op kan worden. Niet te zoet of meisjesachtig, maar juist wat zwaarder en erg vrouwelijk. Jasmijn vind ik een heel fijne geur, heel sensueel. De geur is aanwezig, zonder dat het te overheersend is. De extracten sandelhout geven deze geur meer pit.De geuren kosten €22 per stuk en zijn vanaf begin september verkrijgbaar bij The Body Shop. Naast de parfums zitten er in deze lijn ook body lotions, body wash, parfum olie en eau de fraiche. 


Persoonlijk ben ik ook erg benieuwd naar Madagascan Vanilla Flower (omdat ik dol ben op vanille) en Atlas Mountain Rose.
 

Deze Indian Summer Night vind ik in elk geval een aanrader! Ideaal voor het najaarsseizoen: niet te zwaar, maar ook niet té luchtig. Ideaal voor overdag of een zwoel avondje uit.


5 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...