vrijdag 31 augustus 2012

Event: opening WeekdayIk schreef al eerder een artikeltje over Weekday, maar nu is het dan echt zover: vanaf vandaag opent het Zweedse modemerk haar eerste winkel aan de Rokin 84 in Amsterdam. Reden genoeg dus, om even een kijkje te gaan nemen in hun winkel. Kijk je mee?
De winkel is gevestigd in een prachtig pand aan de Rokin. Niet ver Amsterdam CS dus erg centraal gelegen. Er zijn maar liefst 3 verdiepingen in de Weekday winkel. Op de begane grond is vooral denim, de eerste verdieping is speciaal voor accessoires en dameskleding en de derde verdieping is ingeruimd voor de heren.


Weekday is op en top Zweeds en viert dit jaar haar 10e jubileum. De kleding is erg minimalistisch, maar daardoor erg draagbaar. Mooie, goed afgewerkte basisstukken. Maar ook gedurfde fashionista's kunnen hun hart ophalen, want er zitten ook bijzondere stukken tussen. Weekday maakt gebruik van een mix van mooie materialen. Volgens de designers staat dit seizoen vooral satijn en fijne wol centraal in de collectie.
De prijzen lopen uiteen van wat duurder tot budget. Zo heb je al een mooie sweater voor €40.


Naast het eigen merk MTWTFSS WEEKDAY COLLECTION, Weekday Vintage, Weekday Collaboration en Weekday Storemade worden er ook meer merken verkocht zoals o.a. het mooie jeansmerk Cheap Monday en Örjan Andersson.

Even kletsen met Amanda.

Nieuwsgierig naar het aanbod van Weekday? Check even de website
  


4 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...