zondag 17 juni 2012

The List: Sunday Morning

Beeld credit.
Voor veel mensen is de zondag een rustdag maar voor veel mensen ook een 'verveeldag'. Zelf dacht ik daar vroeger ook zo over, maar tegenwoordig ben ik een grote fan van de laatste dag van de week. Wat doe jij het liefste om de zondag door te komen? Ik deel mijn sunday favorites met jullie!


Uitslapen, gevolgd door een heerlijk ontbijt.  Het meest fijne aan de zondag? 
Het ontbreken van de wekker. Geen alarm dat je eraan herinnert dat je op moet schieten en vooral geen haast en stress. Juist de tijd nemen om je nog 'ns lekker om te draaien en te genieten van je mooie zoete dromen. Daarbij kan ik echt genieten van het zondagse ontbijt. Lichtelijk decadent vergeleken met de rest van de week voornamelijk met lekker brood, een eitje en verse jus d'orange. Hemels.
 
Mijn eigen entertainment. Eindelijk tijd om toe te komen aan dat nieuwe boek, mijn verse Cosmopolitan, die nieuwe film en natuurlijk de laatste afleveringen van mijn favoriete series. Zo lees ik momenteel het boek van Rachel Shukert en kijk ik de laatste afleveringen van Pretty Little Liars!
 
Rondje blogs, sociale media en nieuwe websites. Vaste prik voor het weekend: een rondje langs mijn favoriete blogs. Van lifestyleblogs tot modeblogs en natuurlijk beautyblogs. Ik heb zo mijn favorieten en ik ontdek regelmatig nieuwe blogs die ik aan mijn lijstje toevoeg. Ook vaste prik is Pinterest, Twitter en Facebook. Nieuwe ontdekking is Popplet een leuke site om visual ideeën en moodboards mee te maken. En laten we natuurlijk vooral het updaten van mijn eigen blog niet vergeten (foto's maken, posten etc.)

Ordenen. Noem me lichtelijk gestoord, maar ordenen van mijn kast, slaapkamer of iets anders kan mij behoorlijk veel rust geven. Niet iets wat ik elke zondag doe overigens, soms wil ik ook gewoon lekker lui zijn en het gewoon niet doen. Maar het geeft wel een heerlijk gevoel als het eenmaal spic and span is.


Mijn beauty rituelen.
Tijd voor een handmassage, uitgebreide gezichtsbehandeling (scrub, maskertjes en vochtinbrengende crèmes). Ook tijd (als ik er zin in heb) voor een nieuwe kleur op mijn nagels en om mijn haar goed te verzorgen (shampoo, conditioner, haarserum, modelleren). Heerlijk!

Wat doen jullie het liefste op zondag?

1 opmerking:

  1. Dat klinkt allemaal heeeeeeeeeeeerlijk, maar helaas is zondag een standaard werkdag voor mij, dus zo'n dag als deze zit er voor mij op de zondag niet in!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...