woensdag 6 juni 2012

Inspiratie: de looks van Jessie J


Bron.
Afgelopen weekend zat ik The Voice UK te kijken op BBC toen ik ineens deze stoere dame voorbij zag komen in het programma. Jessie J is een steengoede zangeres die hard aan de weg timmert als succesvol artieste in de muziek business. Maar daarbij heeft ze ook nog eens opvallende looks en heel uitgesproken stijl. Tijd om de looks van deze dame onder de loep te nemen!

Jessie J (eigenlijk heet ze Jessica Cornish) begon haar carrière als singer-songwriter en schreef diverse nummers voor o.a. Alicia Keys. Ook was ze achtergrondzangeres bij Miley Cyrus en Christina Aguilera. Uiteindelijk begon deze stoere chick met gouden keeltje haar solo carrière en nu bestormt ze de muzieklijsten en is ze coach bij de Britse versie van The Voice.

Jessie J zie je niet gemakkelijk over het hoofd. Deze dame schuwt make-up niet en maakt van haar looks iets bijzonders. Ze doet mij een beetje denken aan Katy Perry, al heeft ze een veel stoerdere uitstraling.

Op de rode loper bij de Grammy's. Ingetogen paarse smokey eyes, valse wimpers, mooie subtiele blush en nude lippen. Deze look staat haar echt fantastisch. Vooral de paarse oogschaduw laten haar groene ogen heel mooi uitkomen. Lovely!

Bron.

Jaren '30 vibe op de rode loper bij Cannes. Subtiele eyeliner met een prachtige donkerrode/roze lipstick. Enig foutje is de foundation, die is net één tintje te licht. Het kapsel van de zangeres is wel prachtig en past helemaal bij de look.

Bron
Whoa, deze zangeres is echt een kameleon. Op de rode loper van Elle verscheen ze met ombre haar, een subtiele smokey eye met veel eyeliner en roze lippen. Bij ieder ander zou deze combinatie too much zijn maar Jessie J kan het allemaal hebben. En zie ik daar zwarte nagellak met gouden flakies?

Bron.
 
Het is duidelijk Miss Jessie J loves smokey eyes. Vooral in combinatie met flink wat eyeliner en nepwimpers. Op de rode loper van de MTV VMA's kiest ze voor een paarse metallic lipstick. En zie ik daar wat glitter? Zoiets kan echt alleen op de rode loper. Ook gaaf: de two-toned nagels.

Wat vinden jullie van Jessie J d'r stijl? Welke celeb vinden jullie er bijzonder uitzien qua looks?
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...