donderdag 24 mei 2012

The Body Shop Beautifying Oils


Onlangs was ik bij het event van The Body Shop waarbij er een aantal nieuwe lanceringen voorbij kwamen. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe Beautifying Oils, oliën boordevol voedende en natuurlijke ingrediënten die je haar, gezicht en lichaam laten stralen. 


BEAUTY WITH HEART. Nieuw van The Body Shop zijn de Beautifying Oils, een product wat verzorgende en voedende oliën bevat om je huid stralend en tegelijkertijd zijdezacht te maken. Er zijn maar liefst 11 soorten Beautifying Oils:


  • Coconut 
  • Shea
  • Cocoa Butter 
  • Chocolate
  • Moringa
  • Olive
  • Strawberry
  • Mango
  • Sweet Lemon
  • Satsuma
  • Pink Grapefruit

Hmm, heerlijke geuren! Zelf heb ik Satsuma, deze ruikt naar mandarijn.


De samenstelling van de flesjes bestaan uit verschillende oliën. Zo bevatten de producten kukuï-olie uit Hawai die veel omega vetzuren bevat. De zoete amandelolie verzorgt en beschermt dankzij de hoge concentratie vitamine E. En de Community Fair Trade maroela-olie houdt de vochtbalans van je huid op peil. De Beautifying Oils bevatten 100 ml per flesje. Klein en compact dus. Ook de prijs valt erg mee, ze kosten €9 per flesje



Op het event werd er verteld dat je deze Beautifying Oils op meerdere manieren kunt gebruiken. Je kunt het gebruiken als serum/voedend masker voor je haar, lichaam of gezicht. De Beautifying Oils bevatten voor 99,6% natuurlijke ingrediënten.


Hoewel The Body Shop aangeeft dat er gebruik wordt gemaakt van 'droge oliën' ben ik dat niet helemaal met ze eens. Een klein beetje olie is al genoeg om je handen vettig te maken en ook nadat je het goed hebt ingemasseerd blijven ze vettig. Vandaar dat ik deze olie niet snel zou gebruiken voor mijn gezicht. Voor mijn handen vind ik het wel fijn, omdat ik vaak last heb van droge handen en ook voor mijn droge onderbenen vind ik hem erg lekker. Voor een droge en geïrriteerde hoofdhuid zijn de Beautifying Oils tevens een uitkomst.


Wat mij opvalt is dat de olie heel sterk geparfumeerd is. Op zich vind ik dat niet zo erg, maar als je er niet van houdt of er zelfs gevoelig voor bent, dan is dit product misschien wat minder geschikt voor jou. 



Ik zou dit product niet opnieuw kopen, omdat ik persoonlijk niet echt van oliën houd. maar ik raad 'm vooral aan om 'm te gebruiken als je last hebt van een droge huid of een verzorgend product met vrijwel uitsluitend natuurlijke producten.

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een bedrijf of merk. Voor meer informatie, lees mijn disclaimer.


Wat is jullie favoriete TBS geur?
 
Liefs!

1 opmerking:

  1. Ik hoop binnenkort ook een van deze olieen te kunnen bestellen. Ben er erg benieuwd naar en wil ze ook graag zelf uittesten! Hoor er veelbelovende verhalen over!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...