donderdag 17 mei 2012

The Body Shop | Beauty With Heart Event


Afgelopen week werd ik uitgenodigd door The Body Shop in StrandZuid in Amsterdam. Ter ere van hun nieuwe productlanceringen, nieuwe campagnes en een nieuw winkelconcept. Genoeg te zien dus, hierbij een impressie van de dag!

Speciaal voor de pers en de bloggers  konden we alvast kennismaken met de nieuwe productlijnen van The Body Shop. Zo komt het cosmeticabedrijf met een nieuw winkelconcept genaamd Pulse. De bestaande winkels gaan op de schop en krijgen een nieuw interieur en veel producten zijn voorzien van een nieuw jasje (lees: nieuwe productverpakkingen).

Op het event was ook de internationale visagist Chase Aston aanwezig. Hij stelde persoonlijk een palette van TBS Shimmer Cubes voor mij samen. Die laat ik jullie zien middels een apart artikel met TBS goodies!Sneak peek at Lily Cole's Cruelty Free Collectie. Mooie spullen! Het Britse model is het gezicht van de nieuwe limited edition cosmeticalijn van TBS in samenwerking met Cruelty Free. The Body Shop produceert al vanaf het begin cosmetica die niet op dieren is getest en zet zich nu hard in voor een algemeen verbod op dierproeven in de cosmetica industrie. Vanaf juni start TBS met een wereldwijde actie tegen dierproeven, waarbij jij ook kunt helpen door de petitie (online) te tekenen. Ik heb de petitie tegen dierproeven al getekend op het event.
Naast de campagne tegen dierproeven zet The Body Shop zich ook al jaren in voor verscheidene goede doelen zoals Water Aid middels The Body Shop Foundation. Daarnaast doet The Body Shop aan Community Fair Trade (waarbij ze lokale gemeenschappen ondersteunen bij bijv. onderwijs of voedsel) maar ook Fair Trade (waarbij boeren een eerlijke prijs voor hun goederen betaald krijgen).O.a. de body butters hebben een nieuwe productverpakking gekregen. deze zullen binnenkort in de winkels verschijnen. I like! Mijn favoriete body butters van The Body Shop zijn de Moringa, Chocomania en Olive. Er zijn ook een aantal nieuwe producten aan het assortiment toegevoegd zoals Beautifying Oils - wat je kunt gebruiken voor je haar (als voedend masker), gezicht (voor hydratatie) en body (als verzorging). Er komt nog een uitgebreider artikel dat verder op de nieuwe producten ingaat!

Al met al een gezellig, interessant en geslaagd event waarvoor ik de PR dames (Charlotte & Nancy) graag wil bedanken!

Wat zijn jullie favoriete producten van The Body Shop?

Liefs!

4 opmerkingen:

 1. Bodybutters van the bodyshop zijn mijn favoriete producten! Dit event ziet er heel erg leuk uit, jammer dat ik niet ben uitgenodigd:P
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben erg benieuwd naar de LE van Lily Cole!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja was echt een leuk event! Leuk om je ontmoet te hebben! :D I like your blog!

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...