zondag 29 april 2012

NOTD: Summertime

ORANJE BOVEN Morgen is het Koninginnedag, een feestdag in Nederland die ieder jaar uitbundig wordt gevierd. Daarom leek het mij wel feestelijk om behalve de traditionele rood-wit-blauwe-kleuren mijn nagels juist in oranje (tevens de nationale kleur) te lakken. Ik vond daarin de perfecte partner in dit lakje van ANNY nr. 165 Summertime.


Normaal gesproken háát ik oranje (de kleur staat mij gewoon niet) maar aangezien ook het EK voetbal gepland staat voor deze zomer leek het mij wel toepasselijk om dan in elk geval qua beauty aan de slag te gaan met oranje. De kwaliteit van de lakjes van ANNY zijn  mij inmiddels wel bekend. Ik reviewde al eerder drie lakjes en de kwaliteit is vergelijkbaar met OPI. 

Ook dit lakje voldeed aan zijn belofte: hij lakt streeploos en dankzij het dikke kwastje ben je zo klaar. Het was nog maar de vraag of de trendkleur uit het flesje ook daadwerkelijk zo fel zou zijn op mijn nagels, maar zoals je kunt zien is dat wel het geval! De pigmentatie is dus uitzonderlijk goed evenals de dekking. Ik heb op de foto's twee laagjes aangebracht, dat geeft het mooiste resultaat.

 De kleur Summertime is afkomstig van ANNY's trendcollectie. Deze bestaat uit een reguliere collectie die bestaat uit maar liefst 108 kleuren.

Ik vind dit lakje erg fijn. Hij droogt snel (en dat is handig want ik ben ongeduldig), hij blijft lang zitten (nauwelijks tipwear, dat verschijnt pas na een week) en hij blijft zelfs mooi zitten zonder topcoat. 

 Summertime is net als de andere lakjes van ANNY te koop voor €9,90 per flesje bij de Douglas.


Gaan jullie wat leuks doen met Koninginnedag? En wat vinden jullie van dit lakje?

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...