dinsdag 10 april 2012

NOTD: Catrice Meet Me At Coral Island


Catrice is één van mijn favoriete budgetmerken en dan met name hun lakjes! Zoals ik wel heb gemerkt is niet ieder lakje even goed van kwaliteit (zoals ik in mijn vorige artikeltje beschreef) maar doorgaans hebben ze wel een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vandaag een review en NOTD van Catrice 030 Meet Me At Coral Island.




Ik zelf houd erg van roze lakjes, erg girly en roze kan (naar mijn mening) eigenlijk altijd. Vooral koraalkleuren vind ik erg mooi, maar laat ik je bij deze alleen meteen uit je droom helpen: Meet Me At Coral Island is geen koraalroze (ondanks de naam dat wel doet vermoeden) ! Het is gewoon echt bright pink in your face. Beetje Barbie-roze zeg maar. Maar who cares? Neon is de trend nu, dus daar past deze lak erg goed bij!

 
In tegenstelling tot het vorige lakje wat ik reviewde is Meet Me At Coral Island een stuk beter! Ten eerste is de dekking best goed, al raad ik aan wel minimaal twee laagjes op te doen voor een mooier resultaat. Hij lakt streeploos maar het is wel raadzaam de laagjes goed te laten drogen alvorens je weer een nieuwe laag verse lak opbrengt.


Voor de zekerheid heb ik er deze keer een topcoat van OPI overheen gedaan, zodat hij beter blijft zitten. Wel moet ik zeggen dat het mij alles meevalt ten opzichte van het vorige lakje van Catrice. Meet Me At Coral Island vertoonde niet na 1 dag al tipwear. Wat een verlichting :-) 
Verder vind ik de kleur heel gaaf, de pigmentatie is goed en hij bevat een subtiele glans. Het brede kwastje zorgt ervoor dat je snel kunt lakken en hij droogt ook nog 'ns redelijk snel.

Conclusie? Voor een lakje van slechts €2,49 ben ik erg tevreden. Hij doet wat hij moet doen: hij lakt goed, hij droogt vrij snel op, hij blijft redelijk lang zitten (al denk dat hij zonder topcoat minder lang blijft zitten) en it's pretty! Ik denk dat ik deze kleur vaak ga dragen.
 

Catrice nagellakjes kosten €2,49 en zijn te koop bij de Kruidvat. Wat vinden jullie van dit kleurtje?


Liefs!
 

4 opmerkingen:

  1. Hij is prachtig en ook een van mijn favoriete Catrice lakjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dit nagellakje ook, 't is echt een mooie kleur. Bij mij lakte hij eigenlijk nogal streperig, jammer :(

    BeantwoordenVerwijderen
  3. dit kleurtje is echt super!
    net nieuw gekocht, maar echt helemaal geweldig
    en wat je zegt: neon is trend.
    jammer genoeg is het inderdaad niet koraalroze..
    maar deze is ook zeker vet!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...