woensdag 11 april 2012

Accessoirelijn voor Olivia Palermo?

Credit: The Lifestyle Mirror.

Olivia Palermo krijgt haar eigen accessoire-lijn! Althans dat is het plan, want de New Yorkse socialite heeft haar eigen naam geregistreerd als accessoiremerk. Voor wie haar nog niet kent: deze it-girl is naast socialite ook blogger, is vaak te zien op streetstyle blog en doet hier en daar een modellenklusje. Ze heeft een relatie met model Johannes Huebl en ze is natuurlijk ook bekend door de realityserie The City op MTV.

Volgens Fashionista heeft de socialite haar naam verbonden aan handtassen, reisbagage, weekendtassen, schoenenhoesjes voor onderweg en sieraden opbergsystemen. Apart genoeg zou Olivia ook haar naam willen verbinden aan kleding voor dieren, hondenriemen, tassen om je huisdier mee te vervoeren. Volgens Olivia zijn accessoires de manier om je outfit aan te kleden.

Olivia heeft al tijden plannen om zelf achter de ontwerptafel te zitten. Persoonlijk vind ik dat ze daar goed aan doet, want deze dame heeft stijl! Ze doet niet onder voor bloggers als The Blonde Salad, al laat haar persoonlijkheid helaas wel wat te wensen over (lees: verwend).Het is nog niet bekend wanneer ze de lijn gaat starten, al ontkent haar perswoordvoerder niet dat de lijn er gaat komen.

Ik ben razend benieuwd hoe de lijn eruit zal komen te zien en hoe Olivia haar stempel erop weet te drukken.Wie is jullie stijlicoon? Van wie zouden jullie graag een ontworpen collectie willen zien?

Liefs!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...