zaterdag 18 februari 2012

New Things

Zal ik wel, zal ik niet. Ik heb even moeten nadenken maar na een bezoekje aan de stad kon ik het toch niet laten. Dit moest mee naar huis! Al sinds ik de lakjes (maanden geleden!!) voor het eerst spotte op de blog van make-up artist Lisa Eldridge, was ik er weg van: de zomer/voorjaarslakjes van Chanel!


De limited edition lakjes geven me een instant feel for summer. Ze zijn er in drie kleuren (of moet ik zeggen maanden?): april, june en mei. Ze alle drie dragen is heel erg verleidelijk maar niet erg goed voor de portemonnee. Dus keuzes, keuzes, keuzes! Uiteindelijk heb ik gekozen voor april, omdat ik deze toch echt het allermooiste vind.

Volgens de verkoopsters is er een aardige run op de lakjes (logisch!!) dus als je graag één van deze limited editions wil hebben, wacht dan vooral niet te lang! Verder zocht ik vervanging voor mijn Tweezerman pincet. Deze heb ik al ruim 3 jaar, maar hij is een beetje aan het overlijden vrees ik. Hij is bot en niet zo buigzaam meer, dus het werd tijd voor een nieuwe. Deze schattige mini Tweezerman met bijtjes zag ik bij de sale liggen. Hij kostte nu maar €4,95. Best cute toch?








Nail Of The Day (NOTD) van dit nieuwe Chanel pareltje volgt snel!

Have a lovely day,
Liefs!

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...