vrijdag 17 februari 2012

Blake Lively for Elle


Dat wordt rennen naar de kiosk! De Amerikaanse Elle zet actrice en stijlicoon Blake Lively op de cover van hun nieuwe nummer. Nu de geruchten gaan dat Gossip Girl aan haar laatste seizoen bezig is, is de vraag die op ieders lippen brand: wat is Blake's next move?De actrice heeft een druk jaar achter de rug met veel speelfilms en natuurlijk de liefde! Zo werd ze gespot aan de zijde van Leonardo diCaprio en werd er gespeculeerd over een eventuele fling met acteur Ryan Reynolds (ex-liefje van Scarlett Johansson). Zelf blijft de actrice er nuchter onder: "Ik heb vier vriendjes gehad in mijn hele leven. Ik ben nooit met iemand samen geweest waarmee ik geen relatie had. Als ik tijd doorbreng met een man, betekent dat alleen maar dat ik diegene goed ken en er al een tijdje tijd met hem doorbreng." 
Maar waar rook is, is vuur. De online pics liegen er in elk geval niet om: de actrice brengt veel tijd door met Ryan Reynolds. Naar verluidt zou het stel zelfs aan het kijken zijn voor een (luxueus) appartement. "Tabloids zeggen een hoop dingen, nietwaar? Ik zou willen dat ik de huizen waar ze over schrijven me kon veroorloven. Daar teken ik wel voor!" 

 
Zoals bekend is Blake Lively uitgegroeid tot een stijlicoon. Ze is een graag geziene gast bij mode-ontwerpers als Chanel en Dior en ook schoenenkoning Christian Louboutin loopt met haar weg. Zo ontworp hij speciaal voor een paar killer heels die de naam van de blonde actrice dragen. "Als ik naar een event ga stuur ik Christian een foto van mijn outfit met de vraag: welke schoenen passen hierbij?"


 Ik ben zeer benieuwd naar het complete interview. Zijn jullie Gossip Girl-kijkers? Vinden jullie dat er nog een nieuw seizoen moet komen of is het einde in zicht?


Liefs!

2 opmerkingen:

  1. Leuke foto's en natuurlijk ben ik een hele grote Gossip Girl fan sinds het begin en nog een seizoen mag er gerust bij, zolang Blair en Chuck aka Chair endgame zijn <3 :D

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...