zondag 19 februari 2012

NOTD: Chanel 533 April

 

Sinds ik het eerste promotie materiaal heb gezien van de Spring/Summer 2012 nagellak collectie van Chanel was ik al verkocht. De collectie is limited edition en dus maar beperkt verkrijgbaar. Er zijn drie kleuren: May, June en April. Ik heb gekozen voor de kleur April omdat ik deze kleur het mooiste vind. Kijk mee naar de swatches!

 
De kleur April is een donkerrood/roze van kleur. Hij bevat geen shimmer en is egaal van kleur maar wel met een glans. Persoonlijk houd ik niet van matte lakjes, dus ik ben erg blij dat deze kleur een glans heeft. De dekking van deze kleur is erg goed! Nu is dat op zich niet zo verwonderlijk want het is natuurlijk een donkere kleur als je 'm vergelijkt met June of May.
De verpakking is simpel maar de dop met CC- opdruk is wel het meest karakteristiek voor Chanel. 


Persoonlijk vind ik de kleur echt ontzettend mooi. Het is misschien niet meteen een kleur die je zou bedenken voor de lente of de zomer maar hij is eigenlijk best chic en meer donker roze dan rood. Op deze foto draag ik maar één laagje en dat is eigenlijk qua kleur al voldoende. Voor een extra lange houdbaarheid is een extra laagje wel een optie, maar het is niet per se nodig.

Om tipwear te voorkomen kun je het beste een topcoat gebruiken. Ik heb de OPI topcoat gebruikt. Het lakje zelf is na aanbrengen snel droog. Dat vind ik een pluspunt, want ik ben vaak te ongeduldig om lang te moeten wachten. Ook een voordeel is dat je met het fijne kwastje mooi kunt lakken: je maakt geen lelijke strepen en hij droogt ook mooi op. Ook al kosten de lakjes van Chanel een lieve duit, je krijgt wel veel waar voor je geld. Dit lakje bevat 13 ml, daar ben je dus een behoorlijke tijd mee zoet.

Chanel Le Vernis 533 April is te koop bij de betere parfumerieën en kost ongeveer €21,50. Ik heb 'm gekocht bij de Ici Paris XL voor ongeveer €19. 

Wat vinden jullie van de kleur?

2 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...