zondag 19 februari 2012

Bioscooptip: The Vow


Dol op romantische films? Dan mag je deze film zeker niet missen!! The Vow gaat over twee geliefden die elkaar na een traumatische gebeurtenis kwijtraken. Bestaat er nog een tweede kans voor hun liefde?Leuke aan de film is de topcast! De hoofdrollen zijn weggelegd voor Rachel McAdams (uit de romantische film The Notebook) en Channing Tatum (o.a. bekend uit de liefdesfilm Dear John).

Het verhaal

Een zwaar auto-ongeluk maakt een einde aan de bloeiende liefde van Paige (Rachel McAdams) en haar man Leo (Channing Tatum). Wanneer ze bijkomt uit haar coma blijkt ze te lijden aan geheugenverlies. Leo ziet de vrouw van wie hij houdt wegglippen en moet er alles aan doen om zijn geliefde opnieuw aan zich te binden. Zal hij daarvoor een tweede kans krijgen?

Net als de films The Notebook en Dear John is het romantische gehalte in de film zeer hoog. In The Vow wordt er wel meer nadruk gelegd op drama maar het maakt het verhaal dan ook niet al te zoetsappig. Ik denk dat ze de juiste acteurs hebben gecast omdat zowel McAdams als Tatum veel romantische kaskrakers hebben voortgebracht. Alleen al uit de trailer valt op te maken dat de chemie tussen de twee erg sterk is, dus ik denk dat het acteerwerk in de rest van de film ook behoorlijk goed zal zijn. Ik ben ontzettend benieuwd naar deze film!


The Vow draait vanaf 17 mei (duurt helaas nog even!) in de Nederlandse bioscopen.

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...