zondag 25 december 2011

Book tip: Een alledaags verhaal over een allesomvattende liefde


Begin februari ligt er weer een leuk boek in de schappen! Zoals de lange titel van dit boek al zegt begint dit verhaal zoals als alle andere liefdesverhalen. Jongen ontmoet meisje en het meisje valt als een blok voor de jongen in kwestie. Tot zover verloopt alles voorspelbaar, totdat ze met elkaar uitgaan.

Er zijn geen bloemen, geen bonbons en ook de zenuwen voor zo'n eerste afspraakje zijn nergens te bekennen. Nee de liefde maakt plaats voor hartverwarmende vriendschap tussen Nick en Sienna. Ze worden allerbeste vrienden. 


Sienna is jong, mooi en kwetsbaar. Ze voelt zich verantwoordelijk voor de hele wereld en houdt haar geheimen angstvallig verborgen. Nick is grappig, sterk en is er altijd voor Sienna als ze hem nodig heeft. Samen zijn ze perfect. Zonder elkaar zijn ze nergens. Als je beste vriend zo ontzettend belangrijk voor je is, hoe breng je jezelf er dan toe om te vertellen wat je eigenlijk voor hem voelt?

Hoewel ik het boek nog niet heb gelezen, vind ik het onderwerp zeer intrigerend.  Laatst las ik namelijk in een tijdschrift een artikel waarin de discussie weer eens goed oplaaide: mannen en vrouwen, kunnen die enkel een platonische vriendschap hebben? Er is veel voor te zeggen, soms ontmoet je iemand met wie het klikt maar met wie je totaal geen chemie hebt. Maar naar mate je elkaar langer kent, dan kan dat toch veranderen? Het blijft een boeiend onderwerp. Uit persoonlijke ervaring kan ik constateren dat enkel vriendschap niet bestaat, maar ik ben benieuwd hoe jullie daar over denken? Kan het wel of kan het niet?

 Ik ben in elk geval zeer nieuwsgierig naar het boek (en dan met name de afloop).  
Een alledaags verhaal over allesomvattende liefde door Jessica Thompson ligt vanaf februari 2012 in de winkels voor €18,99.

 Happy Holidays!

Liefs,
Stay tuned,

 

3 opmerkingen:

  1. Ik denk dat het wel kan, maar ik denk ook dat er altijd wel een van de twee wat 'verder' over de ander denkt. Al is dat maar 1 x en dan nooit meer.

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...