zondag 13 november 2011

My Parfum Stash | November 2011


Het is al een hele tijd geleden sinds ik mijn parfum stash online heb gezet. Ik heb niet erg veel parfum (omdat ik het persoonlijk zie als een luxe product waar ik zuinig mee ben en niet onwijs vaak koop) maar de afgelopen tijd is er wel veel veranderd en parfum bijgekomen in mijn stash. Tijd voor een update!



Allereerst excuus voor de crappy kwaliteit van de foto's! Er was niet echt veel licht die dag, dus ik werd gedwongen om dicht bij het raam te fotograferen mét flitser. Niet de beste combi, I know. Anyway, dit is dus mijn vernieuwde stash exclusief de Solinotes, want die heb ik ook nog, maar die staan niet op de foto.


Love by Chloé is één van mijn favoriete geuren en zoals je ziet is hij bijna op. Het is een wat zwaardere geur, maar hij ruikt erg chic en geeft je dat échte luxe gevoel. Persoonlijk draag ik de geur niet elke dag, daar vind ik hem iets te zwaar voor, maar ik draag 'm wel vrij vaak.

Rituals Sandelwood en Wild Rose is meer een geur voor het najaar. Door de patchoeli en sandelhout is deze geur automatisch wat zwaarder. Ik vind hem fijn, maar ik gebruik 'm niet super vaak. Ik vind het namelijk niet echt de geschikte geur voor overdag, wel voor een avondje uit. 


Replay Eau de Toilette is voor mij echt een on-the-go geurtje. Ik neem 'm vaak mee in mijn handtas voor een splash of instant pretty-ness gedurende de dag. Hij is wel een tikje scherp, dus echt veel heb je er niet van nodig. Desondanks vind ik dit een hele fijne geur en wanneer hij op is, koop ik 'm zeker opnieuw!


Rituals Cherry Blossom Water is een heerlijke mierzoete geur. Perfect voor overdag. Sowieso vind ik de geurtjes van Rituals een aanrader, ze zijn over het algemeen vrij goedkoop en je doet er erg lang mee. Onlangs zag ik dat de flacon in een nieuw jasje is gestoken, dus wanneer deze op is zal hij zeker worden vervangen door de nieuwste flacon!


Purr by Katy Perry is een nieuw geurtje in mijn stash! Ik vind allereerst het katje echt superschattig! Ik ga deze flacon dan ook zeker bewaren, ook al is hij straks op! De geur zelf is erg zoet, daar moet je van houden. Zelf vind ik 'm erg fijn en ik draag 'm dan ook vaak. Hoog op mijn verlanglijstje staat Meow! de nieuwste geur van Katy Perry.

Dreams Unlimited
van The Body Shop is een geur met ambitie. Dit parfum is namelijk geïnspireerd door een quote van de oprichtster van The Body Shop, Anita Roddick. Ze zei: ‘Wat je ook kunt doen, of droomt, je kunt eraan beginnen.’ Deze geur geeft mij altijd een boost en ik neem 'm ook vaak mee in mijn handtas voor onderweg. Het is een lichte, frisse geur en daar houd ik erg van.


Nieuw in mijn stash is de recente toevoeging van Tommy Hilfiger Eau de Prep. Dit geurtje is echt supervrouwelijk, sexy en elegant. Het is een zoete geur, zonder té meisjesachtig te zijn. Een heel fijne geur voor overdag en zeker geschikt als geur voor een (eerste) date. Momenteel is deze geur bij mij favoriet, ik draag 'm de afgelopen weken non-stop. De fles zelf is vrij basic, de dop daarentegen is heel chic. Love it!

Vanille Noir
van Yves Rocher is mijn favoriete geur voor de winter. Hij is erg zwaar, maar door de vanille-extracten toch ook lekker zoet. Het is dé geur voor speciale gelegenheden. Je hebt maar een heel klein beetje nodig, voor een maximaal effect.

Wat is jullie favoriete geur van dit moment?

Fijne zondag!


5 opmerkingen:

  1. die van katy perry lijkt me echt heerlijk :D leuke flacon ook!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie stash heb je, ik heb die van Katy Perry ook :D

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die van TBS wil ik heel graag :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  4. De Rituals Sandelwood en Wild Rose vind ik erg lekker, die wil ik heel erg graag van de Sint :) Of van de kerstman, ik discrimineer niet! En op dit moment heb ik Obsession van Calvin Klein op, was 'm een tijdje vergeten maar hij is toch wel erg lekker, ik zit steeds mezelf te besnuffelen :D Maar meestal draag ik iets lichtere, minder zoete geuren.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mijn favoriete geur van dit is: Alien van Thierry Mugler! Deze geur past heel goed bij mij. Hij heeft me veel geld gekost. Maar hij is het echt waard!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...