dinsdag 25 oktober 2011

Trend: multicolor hair


Na de ombre hair trend, spot ik de laatste tijd ontzettend vaak de multicolor haar trend. Van een tikje hysterische variant zoals het My Little Pony-kapsel, tot een wat subtieler gekleurde lokken. Je kunt eigenlijk alle kanten op met deze trend. Heel gaaf zo'n kapsel, maar ik kan mij best voorstellen dat je even moet slikken bij deze trend en zeker als je je lokken echt permanent roze, groen, paars of elke andere kleur verft. Maar er zijn gelukkig ook manieren waarmee je deze trend tijdelijk(!) kunt rocken. Lees snel verder hoe...



Wil je echt permanent (althans voor een aantal weken totdat de kleur is uitgegroeid) aan de slag gaan met gekleurde lokken, dan zijn de bovenstaande accessoires benodigd. Je zult dus wel je haar moeten bleken, zodat de kleur goed pakt. Maar... je kunt natuurlijk ook aan de slag met uitwasbare haarverf.


En geloof mij dat werkt vrij goed, zo weet ik uit persoonlijke ervaring! Aangezien ik nogal donker haar heb, vind ik het jammer dat mijn haar zo moeilijk te verven is. Op mijn zestiende dacht ik dat ik daar wel even iets aan kon veranderen. Omdat ik niet meteen een totale metamorfose wilde ondergaan koos ik voor een uitwasbare verf van L'Oréal in de kleur zwart met een paarse gloed. Maar helaas voor mij, zodra ik mijn haren had geföhnd, bleek de kleur meer paars dan zwart. En omdat het zomer was - de periode waarin mijn haar lichter van kleur is - bleef de kleur extra goed hangen. Toch best vreemd, aangezien ik ervan uitging dat uitwasbare verf niet zo zou blijven hangen. Boy was I wrong! Ik heb het diezelfde dag drie keer gewassen en het ging er niet uit. Sterker nog: pas na drie weken meerdere malen per dag wassen, verdween de kleur uit mijn haar. Enough said, lijkt. Maar ik dwaal af, punt is: Onderschat de kracht van uitwasbare verf niet, ook een geschikte optie voor multicolor hair!


Een andere optie is om je lokken met rust te laten en aan de slag te gaan met (clip)extensions! Breng ze aan tussen je lokken en zorg ervoor dat je eigen haarlokken goed over de clips heen vallen. Je kunt ook kiezen om je haar te vlechten zodat je een multicolor braid kapsel creërt. 

Bron: Bellasugar.com

Je kunt ook kiezen voor één kleur in meerdere tinten. Heb je bijvoorbeeld blond haar, dan kun je kiezen voor een aantal verschillende tinten roze. Lauren Conrad koos voor perzikroze en ik moet zeggen; het misstaat haar zeker niet!



Wat vinden jullie van deze trend? Yay of no way?

4 opmerkingen:

  1. Heel mooi, al zou ik het zelf nooit durven! :)
    Bij mij op school zit een meisje met blond haar die een paar plukjes heeft met zwarte stukjes. Lijkt net een soort dierenprintje, ziet er echt leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind het mooi, maar ik zou het niet durven om zelf te nemen

    Leuke blog heb je! Ik volg je :D
    x

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @Charile thnx voor het compliment, leuk dat je me bent gaan volgen! Thnx!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...