woensdag 17 augustus 2011

Shoplog: goodies

Omdat ik de afgelopen tijd een beetje te druk was om echt te gaan beautyshoppen heb ik vandaag een leuke shoplog voor jullie! Ik heb een heleboel leuke dingen mee naar huis genomen, waaronder nét nieuwe producten en een limited edition product. Nieuwsgierig? Kijk mee!

Laten we maar gelijk beginnen met het parade paardje, de nieuwste Chanel nagellak! Na een prachtige zomercollectie (zoals Mimosa die hippe gele kleur) komt het Franse cosmeticahuis nu met een najaarscollectie om van te dromen. Drie bijzondere kleuren, 529 Graphite, 531 Péridot en 525 Quartz. Graphite is een shimmery antrecietgrijze/zilveren kleur. Niet alleen mooi voor een feestje ik vind 'm ook wel stoer. Quartz is een bruin/taupe kleur met een paarse gloed. Chic en heel geschikt voor het najaar (lees: niet te donker).

En natuurlijk de kleur die wel het meeste opvalt: Péridot. Is het groen? Is het goud? Ik kan er mijn vinger niet op leggen (haha, letterlijk) maar ik had 'm geswatcht in de winkel en ik was meteen verkocht. Het lakje kost €22,50, maar met korting bij de Douglas was hij €19,80.



Ik kan jullie nu al verklappen, dit nagellakje gaat een hit worden! Er zijn zelfs al dupes (duplicates) gesignaleerd. Eén daarvan is bijvoorbeeld Sephora's Diving in Malaysia. 


En ik heb gelijk ook een nagellak remover potje gekocht uit Sephora om afgebladderde lak eraf te halen. Dit potje is super handig: je steekt je vinger erin, houdt 'm even een paar seconden stil en de lak is eraf. Ideaal ook wanneer je maar één nagel hebt verprutst. Hij kost €9,30. 
Dit schattige flesjes zag ik staan bij de OPI-counter bij Sephora en ik wilde 'm gewoon uitproberen zonder gelijk de fullsize te kopen. OPI heeft Avojuice hand- en bodylotions in vrolijke, tropische fruitgeuren. Yum! Deze lotion verzorgt mijn handen en maken ze lekker zacht terwijl je lekker peachy ruikt. Om het uit te proberen koos ik voor de Mango variant, het kleine flesje kost €3,95. De full size versies kosten €12,95 voor 200 ml. Houd je niet van mango? Ze zijn ook verkrijgbaar in Coconut Melon, Jasmine en Ginger Lily.
Het Lancôme le crayon kohl potloodje in nior kreeg ik cadeau bij de Douglas. Nice... Die past mooi bij m'n eyeliner, waar ik al eerder over heb geschreven hier.

Recent een artikeltje gemaakt over deze eyeliner en ik spotte 'm vandaag in de winkel. Er gaat hier zeker een review over verschijnen want ik ben benieuwd wat deze eyeliner doet in vergelijking tot de MAC fluid line die ik heb. De eyeliner is zwart, die kleur had ik nog niet, dus dat komt ook mooi uit.


En tot slot heb ik één van de nieuwste Color Sensational Lipsticks gekocht. De huls van de lipstick is holografisch en doet me een beetje denken aan mijn Dior Addict Lipstick. Ik heb gekozen voor de kleur 445 Mango Diamonds. Een peachy koraalkleurige lipstick. Hij is transparanter dan de kleur lijkt, maar er komt veel pigment vanaf! De lipstick kost €10,49.




Q: Welk product zijn jullie het meest nieuwsgierig naar?

4 opmerkingen:

  1. Wooow die Péridot is echt geweldig! Behalve dat ben ik wel benieuwd naar de gel eyeliner, hoewel zo'n lijn boven mn ogen me helaas niet heel goed staat :(

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die Avojuice hand- en bodylotions lijken me echt fijn, de geuren alleen al!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...