vrijdag 11 november 2011

White Musk Libertine by TBS


Vandaag laat ik jullie kennismaken met een potentiële kandidaat voor jullie op jullie badkamerkastje. The Body Shop maakt behalve fijne bodylotions, showergels, body butters en skincare ook heel lekkere geurtjes! Zelf heb ik Dreams Unlimited, die ik erg fijn vind, maar ik heb ook White Musk gehad vroeger, de voorganger van deze nieuwe White Musk Libertine! Dit geurtje is geheel vernieuwd en in een prachtige roze flacon. Kijk mee naar het filmpje!De geur is bedoelt voor jonge, zelfbewuste moderne vrouwen met een open mind. Voor veelzijdige dames, die overlopen van energie, die avontuurlijk zijn maar vooral ook charmant. Hello, that's us! Muskus staat als geur voor bevrijding (vandaar ook de naam Libertine), trendy, gepassioneerd, naturel, avonturier, discreet, gevoelig en glamour.


De geur bestaat uit topnoten van Turks fruit en slagroom, gevolgd door de vrouwelijke sensatie van orchidee, de muskus mag natuurlijk niet ontbreken en geeft de parfum sensualiteit en zelfvertrouwen mee.


Altijd fijn is dat de ingrediënten van de producten van The Body Shop eerlijk en rechtvaardig zijn verkregen, zowel voor mens als dier. De muskus in deze parfum is dierproefvrij en de alcohol is community fair trade.


Behalve het parfum bevat deze lijn ook een bodylotion (€14), body mist (€14) en shower gel(€10).De White Musk Libertine Eau de Toilette is verkrijgbaar in een flacon van 30 ml voor €17 of  60 ml voor €29. Best betaalbaar, voor een parfum, right?

De White Musk Libertine lijn ligt vanaf 14 november in The Body Shop - winkels. Wat is jullie favoriete geur? Welke draag je het meeste?

5 opmerkingen:

  1. Oee ben erg benieuwd naar de Eau de Toilette :D!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve bezoekers, graag niet spammen op deze blog! Jouw comment zal zeker worden verwijderd!!!

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...