dinsdag 12 juli 2011

Summer Impressions


Vorige week was ik er even een weekje tussenuit. Ik ben dol op de kust. De golven, de zon, de zee, het strand... Ik ben echt een strandmens en ik kon geen betere plek bedenken om even rust te nemen. Ik verbleef gewoon in Nederland, in Katwijk Aan Zee om precies te zijn, een leuke idyllische badplaats tussen Scheveningen en Noordwijk in. Ik heb een superleuke tijd gehad en heel veel leuke dingen gedaan. Kijken jullie mee? Wel even een waarschuwing vooraf: picture overload!

Het huisje zelf bevond zich aan de boulevard waarbij je elke dag bij het opstaan zicht hebt op de zee. Feeling like a million dollar star, right then and there!





Ik had mazzel met het weer. Nederland staat nu eenmaal niet bekend om z'n mooie zomers, maar hier heb ik toch aardig van de zon kunnen genieten. Hier zie je een klassiek geval van Dolce fare niente! (De kunst van het niks doen a.k.a. relaxen!)




Waar ik ook ben, winkelen is een must! En met Noordwijk op een steenworp afstand, bezocht ik dit schattige dorpje/stadje met heel veel leuke kleine winkeltjes. First stop: de chocoladehemel waar ik al eerder over schreef Huize van Wely! Ik heb gesmuld van de twee repen die ik kocht: Vanille Witte Chocolade en Frambozen Chocolade!


De hele winkel staat vol met pure sweetness. Zoetekauwen opgelet!





Ook ontdekte ik een heel leuke woonwinkel in Noordwijk, genaamd Bij Jou Thuis, boordevol stylish spulletjes. Musthave-alert!






Ik ben ook even kort naar Haarlem geweest wat ongeveer drie kwartier rijden is vanaf m'n vakantieadres. Deze stad is een bezoekje helemaal waard! Heel veel leuke boetiekjes en eettentjes!



Zo ging ik lunchen bij Anne & Max. Ze serveren super lekkere koffie met overheerlijke gebak, lekkere lunchgerechten en verse sappen. Ik heb ontzettend genoten van m'n zalm sandwich. Yum!



Ook een aanrader is de Zijlstraat in Haarlem, met het ontzettend bijzondere winkeltje Juffie's Warehouse! Gadgets, boeken, stationary, hebbedingen en nog veel meer!  

Als echte beautyjunk moest ik natuurlijk wel thuiskomen met iets fijns. Het is geworden: het Lush haarmasker H'Suan Wen Hua en de douchegel Moringa van The Body Shop. Momenteel is er nog steeds veel sale wat betreft kleding en helaas kon ik niet vinden zoals gewoonlijk! Lees m'n colum over de sale, hier.

Wat hoort er bij vakantie? Stapels leesvoer! Hier had ik net m'n nagels in Essie's Your Hut Or Mine gelakt onder het genot van stapels tijdschriften als Viva, Flair en JAN. Ook gekocht; het boek een kus in Havana, waar binnenkort een review over verschijnt!

Tot zover een kleine impressie van m'n weekje weg, hopelijk vonden jullie het leuk!

Q: Willen jullie dat ik dit soort foto-artikelen vaker doe? Let me know!

4 opmerkingen:

  1. Leuk om te zien, volgens mij heb jij een heerlijk weekje gehad! Door die repen heb ik nu zin in chocola haha. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel leuk zo'n foto-impressie. Lekker dat je er even tussenuit bent geweest. Hoop dat je nu weer extra veel energie hebt voor je scriptie! Succes!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Bedankt voor jullie lieve reacties!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie foto's! Het ziet er erg leuk uit. Inderdaad allemaal hebbedingetjes en dat eten! Oeeee, lekker. :)

    BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...