zondag 10 juli 2011

Musthave: Zoku Quick Pop Maker


Laatst was ik in een heel leuke kookwinkel De Huismus in Haarlem waar ik dit design kookspeeltje tegenkwam. Het doet me een beetje denken aan vroeger. Met de Zoku Quick Pop Maker kun je in een handomdraai je eigen ijsjes maken met je favoriete yoghurt, fruit of sap! Hoe maak je zo'n lekker ijsje?
Smoothies, move over! Deze zomer maak jij je eigen 'gezonde' ijsjes. En je hoeft geen echte keukenprinses te zijn om dit te maken. Hoe werkt het?

1) Zet de Zoku Quick Pop Maker in de vriezer. Het apparaat is zo groot als een halfbrood, wat meestal wel past in de meeste vriezers. Binnen 24 uur is dit fijne keukenhulpje zo goed als klaar.

2) Plaats de ijsstokjes in de daarvoor bestemde gaten en giet je favo sap, yoghurt of fruit erbij.

3) Laat de ijsjes 7-9 minuten bevriezen in het apparaat. Met de bijgeleverde tools kun je de ijsjes er makkelijk uithalen.

Check het filmpje:


Ziet er lekker uit hé? Enige nadeel aan dit schatje is dat hij €59 kost. Er is trouwens ook een Zoku duo pop (waarbij je twee ijsjes kan maken) deze kost €45. Ehm, beetje prijzig, mais non? Ach ja, a girl can dream. En anders kun je 'm altijd vragen als cadeau voor je verjaardag of bijvoorbeeld huwelijkscadeau. Is toch veel leuker dan een peper en zout stel?Tip: er is ook een receptenboek te koop voor inspiratie du jour, deze is hier verkrijgbaar.


In mijn keuken zou hij zeker niet misstaan. Wat vinden jullie ervan?

5 opmerkingen:

 1. Hmm wij hadden vroeger zoiets gelijkaardig maar dan zonder een veel te duur apparaat er bij. Dat waren gewoon plastieke vormpjes waar je je fruitsap in kon gieten, en dan stak je er een "deksel" op waar het stokje ook aan hing. En zo dan de vriezer in.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wel heel erg leuk, maar dan koop ik liever zo'n goedkoop ding waar we vroeger ook waterijsjes mee maakten. :P

  BeantwoordenVerwijderen
 3. gaaf! die zou ik nog wel eens aanschaffen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb hem net binnen, het is echt een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...