vrijdag 15 april 2011

Reebok Easytone | Review + Testpanel gezocht!

Advertorial


Ken jij het begrip 'toning' al? In Amerika is het al een tijdje een hype, maar hier in Nederland zijn we er nog niet zo bekend mee. Reebok introduceerde vorig jaar de Easytone schoenen. En dit jaar volgt er ook een bijpassende kledinglijn. Dat is leuk, maar wat is het? Simpelweg gezegd komt het erop neer dat je je lichaam 'toned' dus in shape houdt door het lopen met de  schoenen. De EasyTone schoen creĆ«ert micro-instabiliteit door de balanskussentjes die in de zool van de schoen zitten. Hierdoor moet het lichaam zich corrigeren en worden spieren geactiveerd. Bij elke stap die je zet, werk je aan het strakker maken van je benen en je billen. Een bikini-body binnen handbereik dus, zonder dat je er veel extra's voor hoeft te doen. Ik mocht ze testen, en ik zoek ook meteen 2 dames die ze ook willen reviewen voor mij. En ja, je mag de schoenen houden! Lees even dit artikel waarin ik je uitleg wat de bedoeling is...



Ik heb zwarte Easytones. Misschien niet erg zomers, maar persoonlijk vind ik het fijner dan wit, want die worden sneller vies. Op het eerste gezicht zou je denken dat het normale sportschoenen zijn. Toch voel je gelijk al aan dat het anders voelt. Ten eerste zit er een goed voetbed in en heb je veel steun. Dat vind ik wel zo fijn als ik lange afstanden moet lopen.



Het lopen op de Easytones is wel even anders dan anders. Door de 'bobbels' op de zool rolt de voet zich veel beter af en dat voel je bij elke stap. Het is heel apart; alsof je op gelkussentjes loopt. Echt ideaal voor als je een dag veel en lang moet lopen. Houdt je meer van hardlopen op het strand? Dan kun je beter kiezen voor de RunTones of TrainTones.

Ook Eva Mendes loopt weg met de EasyTones. Check even het filmpje:



Maar ik wil ook graag weten wat jullie ervan vinden! Daarom zoek ik twee vrijwillige dames die de EasyTones zelf willen testen! Je krijgt de kans om een korte review over de schoenen te schrijven (graag met foto waar je ze op aan hebt) die hier op Influence wordt geplaatst. Tevens mag je de schoenen houden. Wat moet je ervoor doen? Stuur me een mail (voor 20 april) op info.influencedbystyle@gmail.com waarin je aangeeft waarom je mee wilt doen. Let op: vermeldt ook je schoenmaat en je mailadres! Ik kies twee meiden uit die de Easytones opgestuurd krijgen en mogen testen.



Helaas geldt deze actie alleen voor dames die in Nederland wonen.

4 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...