donderdag 14 april 2011

Hello Flawless! | By Benefit

Een van de mooiste dingen die je met make-up kunt bereiken is het maken van een flawless skin. Oftewel: een poezelig, egaal huidje. Benefit Cosmetics helpt je daar graag een handje bij en lanceert deze maand dan ook een nieuwe poeder met de toepasselijke naam Hello Flawless!  Kijk je mee naar de foto's en info?De poeder is verkrijgbaar in 6 kleuren, voor zowel donkere als lichte huidtinten. Je kan Hello Flawless op twee manieren aanbrengen: met een kwast om je make-up te fixeren of met een sponsje voor extra dekking. Je kunt 'm dus zowel als een loose powder en als een soort poeder foundation gebruiken.
Zoals we van Benefit gewend zijn, zijn doosjes weer heerlijk retro. En de poeder is uitgerust met een spiegeltje en een kwastje.

Extra fijn voor meiden met een gevoelig huidje: de poeder is vrij van parfum en olie. En dat maakt 'm dus ook geschikt voor meiden die net als ik een gecombineerde huid hebben. Doordat er geen olie in de poeder zit, is deze ideaal om je make-up te fixeren, en hoef je niet bang te zijn dat je make-up gaat 'glijden', omdat hij de glans opneemt. Meer weten over anti-glim tips? Lees dan even dit artikel. Persoonlijk denk ik dat iedereen wel een poeder als deze in haar stash kan gebruiken. Zelf gebruik ik ook dagelijks poeder om mijn make-up te fixeren.

Hello Flawless bevat een zonnefilter SPF 15 en geeft je huid een zonnige glow. Hello Flawless is exclusief te koop bij Sephora en de adviesprijs is €32.Vergeten jullie Influence niet te liken op Facebook? Klik hier :-)

1 opmerking:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...