dinsdag 12 april 2011

New In: Tommy Hilfiger Sneakers


Hoewel ik een die-hard hakken-meisje ben, gaat er niets boven comfort. Nieuw in mijn kast zijn deze fijne, casual | chic sneakers van Tommy Hilfiger, vers uit de zomercollectie 2011.
Bovendien zijn dit vrij speciale Tommy-sneakers want ze worden niet overal verkocht. Kijk je even mee naar de details en foto's?


Ik draag al jaren Tommy Hilfiger, het is absoluut één van mijn favoriete merken. Van polo's tot sneakers en pumps, mijn kast ligt er vol van. Wat mij er zo aan aanspreekt is de eenvoud: de klassieke,minimalistische stijl. Tommy is niet heel goedkoop: maar wel heel duurzaam! Zo heb ik nog polo's van jaren terug die er gewoon nog heel goed uitzien en die ook mooi blijven. Deze beauties heten Victoria sneakers Jersey en vond ik erg leuk vanwege de grijs met rode accenten. En zie je dat de tong - het stuk stof wat boven de veters uitpiept- een ander geruit design heeft?


Naast flatjes en heels zijn dit mijn favoriete schoenen om te dragen. Tommy Hilfiger sneakers zijn te koop bij de Tommy Hilfiger stores zelf en bij diverse schoenenwinkels.Wat vinden jullie van deze sneakers? Wat dragen jullie meestal in de zomer?

Like Influence op Facebook! Klik hier ;-)

4 opmerkingen:

I love to hear your thoughts!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...